- Får sikkert forbud mot å følge barna mine

Den kjente fiolinisten Arve Tellefsen innrømmer at han er mer engstelig enn yngre fedre.

FAMILIEN: Arve Tellefsen og kona Kristin Slørdahl giftet seg i 2004. Sammen har de døtrene Kari Sofie (10) og Ingeborg Cecilie (8). Foto: SCANPIX
FAMILIEN: Arve Tellefsen og kona Kristin Slørdahl giftet seg i 2004. Sammen har de døtrene Kari Sofie (10) og Ingeborg Cecilie (8). Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Arve Tellefsen, som denne uken fylte 75 år, innrømmer i et intervju med VG at han er mer engstelig for de to døtrene Kari Sofie (10), som er oppkalt etter fiolingeniets avdøde søster, og Ingeborg Cecilie (8), enn det andre fedre er.

- Jeg tror nok vi eldre foreldre er mer redde for hva som kan tilstøte barna våre enn hva unge foreldre er. De er litt tøffere. Det har jeg sett når jeg har vært sammen med barna i barnehagen og på skolen, sier han i et åpenhjertlig intervju med avisen.

Jubilanten, som ble pappa for første gang i en alder av 65 år, synes det er vanskelig å gi slipp på de to døtrene.

- Jeg er nok litt mer redd for alt mulig som kan skje. Jeg tør jo ikke la barna gå alene til skolen, enda deres jevnaldrende gjør det. Snart får jeg sikkert forbud mot å følge dem, men enn så lenge sniker jeg meg med hver morgen og henter dem på ettermiddagen, innrømmer han. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Britney skal gifte seg igjen! 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer