UVANT SITUASJON: - Jeg tar alle tilbud som komplimenter. Jeg er ikke vant til det, når kvinner sier "Jeg kunne vært kjæresten din", mener jeg. Eller når de sier "Jeg kunne tenke meg å ha sex med deg", sier Ola Sylte. Foto: TV 2
UVANT SITUASJON: - Jeg tar alle tilbud som komplimenter. Jeg er ikke vant til det, når kvinner sier "Jeg kunne vært kjæresten din", mener jeg. Eller når de sier "Jeg kunne tenke meg å ha sex med deg", sier Ola Sylte. Foto: TV 2Vis mer

Får sextilbud av ivrige jenter

- Jeg kan ikke annet enn å se på det som et kompliment, sier TV-bonden.

SEHER.NO: Grisebonde Ola Sylte (30) brukte flere år på å bestemme seg for å delta i TV 2s populære "Jakten på kjærligheten". Men da han først gjorde det, tok det ikke lang tid før han ble kontaktet av kvinner fra hele landet. De siste månedene har han vært Norges mest populære ungkar.

Ola selv er overveldet over den elleville responsen han har fått fra kvinnelige seere. Og overfor "God kveld, Norge" innrømmer han at han liker tilbudene han har fått.

- Jeg tar alle tilbud som komplimenter. Jeg er ikke vant til det, når kvinner sier "Jeg kunne vært kjæresten din", mener jeg. Eller når de sier "Jeg kunne tenke meg å ha sex med deg". Men jeg må bare se på det som komplimenter, og jeg tar alt dette med meg videre i livet, sier Ola Sylte til TV 2-programmet.

Den populære bonden ønsker - naturligvis - en jente å dele fremtiden sin med. Og 30-åringen innrømmer at kjemien stemmer veldig godt med opptil flere av jentene på gården.

- Jeg tror jeg kan se for meg en potensiell fremtid med flere av disse damene jeg har hatt på besøk her hjemme, forteller Ola, som ga hver av frierne en bamse som velkomstgave når de ankom.

- Det å gi bort en bamse er noe som representerer meg. Jeg er en kosete fyr, og bamser er kos. Sex og kos hører sammen, sier han.

Til "God kveld, Norge" avslører han også at han ikke har hatt sex på gården under innspillingen av programmet.

- Hvis det er sånn at jeg har funnet tonen med, og jeg har tenkt at "Hun kunne jeg ha tenkt meg å ha sex med i kveld", så ville jeg uansett ikke gjort det når flere personer er der. Jeg har hele tiden tenkt at alle frierne skal få full oppmerksomhet fra min side, sier den blide "Jakten på kjærligheten"-deltageren.

"Jakten på kjærligheten" sendes på TV 2 tirsdager klokka 20.00.

Har du et tips om "Jakten på kjærligheten"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: TV 2-friere ut mot jakten