<strong>VIL BLI BESTEMOR:</strong> Kristen Jenner (t.v) har så lyst på flere barnebarn at hun gjør sitt ytterste for at datteren Khloé Kardashian Odom skal bli gravid. Her er de to avbildet sammen på en event i Los Angeles i april.  Foto: All Over Press
VIL BLI BESTEMOR: Kristen Jenner (t.v) har så lyst på flere barnebarn at hun gjør sitt ytterste for at datteren Khloé Kardashian Odom skal bli gravid. Her er de to avbildet sammen på en event i Los Angeles i april. Foto: All Over Press Vis mer

Får sex-tips av sin egen mor

Men TV-stjernen lar seg ikke akkurat overbevise.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Reality- og sosietetskjendisen Khloé Kardashian Odom (26) må som de fleste døtre tåle at moren stadig blander seg i livet hennes.

Men 26-åringen, som er gift med basketballstjernen Lamar Odom (31), utsettes for en spesielt nærgående nysgjerrighet fra moren Kristen Jenner (55) sin side. TV-kjendisens mor er nemlig så ivrig etter å få flere barnebarn at hun bombarderer datteren med sex-tips!

- Hele familien min ville elsket at jeg fikk barn. Men moren min er fullstendig gæren. Hun ringer meg konstant og foreslår ulike sexstillinger som jeg skal prøve ut. Jeg forsøker å minne henne på at jeg er datteren og ikke venninnen hennes, sier Kardashian til Reveal Magazine ifølge Ekstrabladet.

Men moren har åpenbart ikke latt seg affisere av datterens ønske om en smule privatliv. Jenner skal nemlig også ha spurt datterens assistent om når Khloé har eggløsning - og fått henne til å ringe en gynekolog og be om fruktbarhetsråd.

- Jeg fikk beskjed om å lage en plan over når jeg skulle ha sex med mannen min! forteller Kardashian i intervjuet.

Men den søte «Khloé & Lamar»-stjernen nekter å la morens innblanding og velmente tips styre sexlivet hennes for mye. For hun er lite begeistret for idéen om å skulle beregne elskoven etter eggløsningen sin.

- Vi vil gjerne ha barn, men vi har bare vært gift i halvannet år. Vi forsøker ikke å unngå graviditet, men planlagt sex er ikke spesielt sexy, så det gidder vi ikke å styre med, sier Kardashian ifølge Ekstrabladet.

Khloés søster Kourtney Kardashian (32) ble riktignok mor til sønnen Mason Dash Disick (1) i desember 2009, så bestemor Kristen har i det minste ett barnebarn hun kan glede seg over mens hun venter...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå har hun funnet kjærligheten   


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer