Får sex-meldinger fra unge gutter

- De er jævlig modige, spør du meg. Jeg hadde aldri turt, sier Charter-Lisbeth.

SEX-SJOKK: - Hva de skal med gamle kjerringer kan du lure på, men det er bare én ting, forteller Nansy (t.v.) og Lisbeth om de unge, freidige mobil-sjekkerne. Foto: Anders Myhren, Seher.no
SEX-SJOKK: - Hva de skal med gamle kjerringer kan du lure på, men det er bare én ting, forteller Nansy (t.v.) og Lisbeth om de unge, freidige mobil-sjekkerne. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Sarpsborg-profilene Nansy Rostad og Lisbeth Meisler har fått mye oppmerksomhet for sin deltagelse i TV3-programmet Charterfeber. Men ikke alle henvendelser har vært av det stuerene slaget.

Nå avslører de to bingovertinnene til Seher.no at de har fått en rekke sex-tilbud fra unge gutter etter at de ble TV-stjerner.

- De henger rundt oss støtt! sier Nansy.

- De eldre mannfolka er koselige. Men de som er mellom 20 og 25 er rett på sak. Og hva de skal med gamle kjerringer kan du lure på, men det er bare én ting. Og det er kvalmende.

- Og det er egentlig veldig skuffende og. De sier det rett ut og vet du - hva de vil med deg. Det går jo ikke det, forklarer Lisbeth.

- De er jævlig modige, spør du meg. Jeg hadde aldri turt.

Sex-meldingene kommer både på sms og på nettsamfunnet Nettby. Facebook styrer de to Charterfeber-stjernene langt unna, da de frykter pågangen fra ivrige sjekkere ville blitt altfor stor der.

- Men jeg må jo si det at vi ikke har tatt imot et eneste tilbud. Fordi vi vil være single og være i følge mest mulig hun og jeg bare. Venninnen min og jeg! Da har vi det best, sier Lisbeth.

Se hele intervjuet med Nansy og Lisbeth her:

[obj:media:7145]Har du tips om norske realitykjendiser? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Svein og Hilde er fortsatt single