Får selvtillit av å lære opp kjæresten

- Det er i alle fall veldig hyggelig å ha med seg en pike som er litt imponert over hva jeg forteller, sier Alex Rosén.

BESTEMT: - For kvinnen gjelder det å finne en mann som klarer å beskytte seg selv og henne. Som kjenner havet og kreftene, mener Alex Rosén, her avbildet med sin eldste sønn, Thomas. Foto: Stella Pictures
BESTEMT: - For kvinnen gjelder det å finne en mann som klarer å beskytte seg selv og henne. Som kjenner havet og kreftene, mener Alex Rosén, her avbildet med sin eldste sønn, Thomas. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske komikeren Alex Rosén ble sist sett på TV i «Norske Talenter» og som hovedperson i «Litt av et liv» på NRK. I september er han tilbake med en ny runde av «Folk i farta», der han møter halvgærne nordmenn i utlandet - også det på NRK.

Nå har Rosén kjøpt drømmehuset på Jar utenfor Oslo sammen med samboeren Silje Urbye (33). Paret har vært sammen i ti år, og har sønnene Thomas (5) og Nikolai (3) sammen.

Til Dagbladet God Torsdag forteller 43-åringen at han elsker å lære bort ting til samboeren.
 
- Jenter vil gjerne ha en mann som har levd litt og er erfaren. Det er i alle fall veldig hyggelig å ha med seg en pike som er litt imponert over hva jeg forteller, ikke sant? Å lære piken min om ting, gir meg selvtillit og selvfølelse, sier TV-komikeren til magasinet.

Rosén, som torsdag står på scenen under sitt sommershow i Larvik, innrømmer derimot at Silje ble mer imponert av ham tidligere i livet.

- Men å underholde en kvinne er en fin opplevelse. Og å få kjærlighet tilbake. For kvinnen gjelder det å finne en mann som klarer å beskytte seg selv og henne. Som kjenner havet og kreftene. Jenter vil også ha menn som er lekne. Men tryggheten er viktigst når man skal forplante seg. Det er greit å ha en mann som kan banke opp en isbjørn, mener han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjøpte hus til ti millioner  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer