Får seks millioner i året for å være gift

Kim Kardashian får enda en inntektskilde når hun gifter seg med rapperkjæresten Kanye West.

LØNNSOMT EKTESKAP: Kim Kardashian og Kanye West gifter seg i mai og realitystjernen vil få seks millioner kroner i året for å være gift med rapperen.  Foto: FameFlynet
LØNNSOMT EKTESKAP: Kim Kardashian og Kanye West gifter seg i mai og realitystjernen vil få seks millioner kroner i året for å være gift med rapperen. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mai står Kim Kardashian (33) brud for tredje gang når hun gifter seg med forloveden Kanye West (35) i Paris.

Bryllupet betyr mer enn bare romantikk for Kim som er en av verdens største realitystjerner. Hun vil nemlig tjene godt på ekteskapet med Kanye. Den amerikanske nettsiden Radaronline har fått et innblikk i parets ekteskapskontrakt der det står at Kim får seks millioner kroner for hvert år hun er gift med «Bound 2»-stjernen.

Hvis kjendisparet er gift i over ti år, noe som er en evighet i Hollywod-standard, avsluttes avtalen og Kim må være gift uten å få betalt. I tillegg får hun beholde alle gaver og smykker hun får av artist-kjæresten.

- Hele prosessen rundt ekteskapsavtalen har vært lett og fri for drama. Kanye syntes ikke de trengte en avtale og var klar til å gi Kim alt hun ønsket, sier en kilde til Radaronline.

Ingen avtale om omsorgen for datteren

Mange år som artist, låtskriver og produsent har gjort at West er verdt 600 millioner kroner, mens Kim som i årevis har utlevert privatlivet i «Keeping up with the Kardashians», skal være verdt 240 millioner kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer