Kim Kardashian:

Får så busta fyker: - Virkelig?

Realitystjernen har blitt pepret etter å ha lagt ut bilder på Twitter.

FANSEN I HARNISK: Twitter koker etter at realitystjernen Kim Kardashian West (39) la ut bilder fra ranchen i Wyoming. Foto: NTB Scanpix
FANSEN I HARNISK: Twitter koker etter at realitystjernen Kim Kardashian West (39) la ut bilder fra ranchen i Wyoming. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Realitystjernen Kim Kardashian West (39) er et av verdens mest berømte fjes.

Hun har opparbeidet seg millioner på bok etter å ha figurert i realityserien «Keeping Up with the Kardashians» i tillegg til å ha lansert blant annet parfyme, sminkemerke og sitt eget undertøysmerke - som for øvrig måtte skifte navn etter massiv kritikk.

KORSETT: Kim Kardashian liker å sjokkere, og det gjør hun, nok en gang, på Instagram. Video: Rød Løper Vis mer

Nylig meldte flere internasjonale medier, blant andre Sky News og Billboard, at hun hadde fått status som milliardær, men Forbes kom kjapt på banen og avkreftet dette. Hun var nemlig «bare» verdt 900 millioner dollar, tilsvarende 8,6 milliarder norske kroner, ifølge forretningsbladet.

Klagestorm på Twitter

Milliardær eller ikke, stjernen kan le hele veien til banken. Og med full lommebok følger det gjerne også med flotte hus og eiendommer.

View this post on Instagram

North’s 7th Birthday Wyoming Style 🤠

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

I helgen feiret Kardashian-West-familien Norths syvårsdag på ranchen i Wyoming, som de kjøpte for en stund tilbake.

Kim viste en smakebit av ranchen på sin Twitter-konto, og det får nå mange av følgerne hennes til å se rødt. Det melder In Touch.

Det er tydelig at folk ikke synes noe om at realitydronningen tilsynelatende skryter og uhemmet viser frem sin velstand og rikdom. I hvert fall ikke på dette tidspunktet, hvor coronapandemien har fått store konsekvenser for mennesker verden rundt.

«Keeping Up with the Kardashians»-stjernen la blant annet ut bilder av gokart, en ATV og en frieserhest.

«Kan du vær så snill å lese situasjonen?», er det en som spør til frieserhest-bildet.

«46 prosent av alle amerikanere tjener mindre årlig enn det én frieserhest koster», skriver en annen.

«Søtt, men mange folk er uten jobb, er syke og underbetalt og må hanskes med politi som dreper dem. Synes du virkelig at dette er riktig tidspunkt å gni inn rikdommen din i fjeset vårt på? Bra for deg, men virkelig?», kommenterer en tredje.

Firebarnsmoren har foreløpig ikke svart på kritikken.

Se dette innlegget på Instagram

Two weeks in the Wild Wild West

Et innlegg delt av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Ikke fremmed for motstand

Dette er ikke første gang 39-åringen har fått krass kritikk på sosiale medier.

Under skogbrannene i delstaten New South Wales i Australia i fjor høst fikk realitystjernen huden full etter at hun delte en video på Twitter hvor hensikten var å introdusere Australia for et nytt prosjekt hun hadde jobbet med.

Brunetten hadde tilsynelatende ikke fått med seg den alvorlige situasjonen som krevde flere menneskeliv.

«Hei, Australia. Jeg har noen spennende nyheter som kommer snart, akkurat i tide for høytiden. Kan dere gjette hva det er? Hold dere oppdatert for den store annonseringen», skrev hun til videoen, der hun fortalte at hun skulle sende noe spesielt til Australia, og at det ville komme før juletider.

NY SVEIS: Kim Kardashian har igjen endret sveisen sin, og denne gangen høster hun mye gode tilbakemeldinger. Video: Rød Løper Vis mer

Og fansen var ikke særlig fornøyde. De mente at Kim fokuserte på sine egne prosjekter i stedet for å hjelpe til med skogbrannene.

- Det er spennende, men i dag er ikke den beste dagen for å dele dette. Seks millioner mennesker på østsiden av Australia står overfor katastrofale skogbranner, og er i unntakstilstand. Litt hjelp eller bevissthet vil bli satt pris på i stedet, skrev en av følgerne.

LES OGSÅ: Dette er Kylie Jenners bestevenn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer