Får reiseforbud - må utsette Europa-konserter

En snau måned før sitt planlagte Norgesbesøk, sliter Miley Cyrus med kraftige allergireaksjoner.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Miley Cyrus (21) internasjonale «Bangerz»-turné har så langt vært plaget av mange uforutsette kjepper i hjulene.I april fikk hun en stor sorgreaksjon, da hennes kjære hund Floyd døde.Kort tid etterpå ble hun ifølge nettsiden nødt til å avlyse flere konserter i USA på grunn av influensa.To uker senere måtte hun avlyse enda flere konserter i USA, etter at hun ble innlagt på sykehus med en allergisk reaksjon.

Får reiseforbud

Selv om hun nå er ute av sykehuset, har legene ifølge nettsiden Contactmusic gitt henne reiseforbud.Nå har også Miley-fans i Nederland og Belgia fått beskjed om at de ikke får oppleve sitt idol på datoene som opprinnelig var planlagt.Konsertene i Amsterdam og Antwerpen som skulle gått av stabelen 2. og 4. mai, har blitt flyttet til 22. og 20. juni, ifølge «Wrecking Ball»-sangerinnens nettsted.

- Oslo-konsert ikke i fare

28. mai skal Miley Cyrus etter planen gå på scenen i Telenor Arena i Bærum.- Vi har ikke mottatt noen signaler som tyder på at denne konserten står i fare, sier konsertarrangøren LiveNation til Seoghør.no.Miley brast i gråt på scenen:Personer nær Miley har tidligere sagt at tilstanden har vært mer alvorlig enn hun selv vil innrømme.- Hun fikk en ekstrem allergisk reaksjon. Miley har utslett over hele kroppen, halsen hennes har hovnet voldsomt opp og hun føler seg forferdelig. Et helt team av leger og spesialister tar vare på henne, sa en kilde til Perez Hilton etter den siste sykehusinnleggelsen.LES OGSÅ: Måtte gi bort sin nye hjertevenn 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer