Christine Koht:

Får reise hjem

Christine Koht har blitt operert og får reise hjem i helgen.

OPERERT: Christine Koht avslørte denne uka at hun skulle opereres. Nå får hun reise hjem. Foto: Andreas Fadum
OPERERT: Christine Koht avslørte denne uka at hun skulle opereres. Nå får hun reise hjem. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I et Facebook-innlegg tidligere denne uka skrev den kreftsyke komikeren, Christine Koht at hun skulle opereres. Fredag formiddag får VG opplyst fra Kohts kone, Pernille Rygg, at halsoperasjonen har gått bra og at komikeren kan reise hjem i helgen.

- Operasjonen gikk fint, så Christine kommer ut i helgen, sier Rygg.

Ble innlagt

Den folkekjære komikeren har kommet med jevne oppdateringer om hvordan det går med henne og helsen, etter at hun fikk påvist en alvorlig kreftdiagnose i januar i 2019.

«Jeg har sagt til til Pernille hver dag de siste 10 dagene: «Jeg NEKTER å bli lagt inn på sykehus igjen. Nå vil jeg ha fred til å begynne å hekle. Jeg VIL ikke inn for 9. gang siden august. Og hvis, så må du ringe politiet for å bære meg ut.» Men så, hva skjer - her er jeg igjen», skrev hun i sosiale medier torsdag.

- SKAMMET MEG: Christine Koht besøker Lindmo etter bokbomba. Video med tillatelse fra NRK Vis mer

Hun fortalte videre at legene hadde sagt at hun har en ny infeksjon - nærmere bestemt hvite stafylokokker i blodet.

I innlegget la hun ved en video hvor hun fortalte at hun skulle opereres og at hun var på vei til operasjon. Koht forklarte at hun skulle opereres i halsen og bli lagt i narkose.

«Så nå er det opp til operasjon, og til de med grønne hatter. Jeg syns det virker som om den avdelingen med grønne dusjhetter har det mest gøy av alle her. Så litt gøy, ihvertfall bittelitt gøy er det å få komme opp til den grønne operasjonssalen», fortsatte hun.

Fredag deler familien altså en gledelig nyheten, nemlig om at operasjonen har gått bra, og at Koht får komme hjem denne helgen.

PÅSKESTEMNING: I en video publisert på Christine Koht sin Facebook-side, koser hun seg i solveggen med mamma Kirsti. Vis mer

LES OGSÅ: Derfor må hun leie ut vinnerhytta

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer