SMERTEHELVETE: Smertene til Jade skal være så sterke at det kan tenkes legene hindrer henne fra å reise hjem onsdag.  Foto: All Over Press
SMERTEHELVETE: Smertene til Jade skal være så sterke at det kan tenkes legene hindrer henne fra å reise hjem onsdag. Foto: All Over PressVis mer

Får reise hjem for å dø

- Hun vil tilbringe den siste tiden med guttene sine...

SEHER.NO: Realitystjernen Jade Goody (27) har de siste ukene ligget på sykehus i London og ventet på å dø av kreft.

Men nå skal tv-personligheten, som også er i ferd med å miste synet, ha fått lov av legene til å reise hjem, og avslutte livet hos sine to små sønner, venner og familiemedlemmer, skriver The Sun.

Jade skal i flere dager ha bønnfalt legene om å la henne reise hjem, slik at hun kunne tilbringe så mye tid som mulig med barna Freddie (4) og Bobby (5). Men så langt har smertene hennes vært for intense til at legene kunne behandle henne hjemme.

Tirsdag skal det imidlertid ha blitt bestemt at realitystjernen nå får reise hjem, på visse betingelser.

- Hun kommer hjem i morgen, hvis sykepleierne klarer å holde smertene hennes i sjakk, sa Jades talsperson Max Clifford tirsdag.

I et ferskt intervju med OK! Magazine snakker realitystjernen ut om sin frykt for døden.

- Jeg kan komme til å sovne en dag og aldri våkne opp, og det er en skummel tanke. Men ingen bør bekymre seg for meg. Jeg har forferdelige smerter, men jeg er fast bestemt på at den siste tiden jeg har igjen skal være hyggelig med mine venner og familiemedlemmer, har Jade uttalt.

Og nå håper alle rundt Goody at hun får mulighet til det.

- Planen er at hun skal fraktes hjem i ambulanse, og at noen fra sykehuset vil følge med henne for å sørge for at smertene er under kontroll. Jade er desperat etter å komme hjem til guttene sine. Men hvis legene ikke er fornøyde imorgen, stopper de hjemreisen, sier Clifford.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Ba legene om å drepe henne