Kim Kardashian:

Får refs: - Ikke gjør det!

Både fansen og ekspertene er skeptisk til hvordan Kim Kardashians nye kjæledyr behandles.

KRITISERES: Kim Kardashian anklages for dyremishandling etter at hun og datteren North viste frem deres nye kjæledyr. Foto: New Media Images/ Splash News/ NTB
KRITISERES: Kim Kardashian anklages for dyremishandling etter at hun og datteren North viste frem deres nye kjæledyr. Foto: New Media Images/ Splash News/ NTB Vis mer
Publisert

Det er få som skaper like mye engasjement som Kardashian-familien. Absolutt alt de foretar seg og deler vil noen ha meninger om, og det er ikke sjelden kritikken hagler mot realityfamilien.

Nå er det Kim Kardashian (40) som står i det - etter at hun nylig viste frem familiens nye kjæledyr på Instagram.

Pyntet i klær og diamanter

«Møt det nyeste medlemmet av familien vår ... Speed», åpner Kardashian innlegget med.

Gjennom en rekke bilder ser man 40-åringens eldste datter, North West (7), holde ei øgle, nærmere bestemt en skjeggagam. Den har de kledd i en bitte liten rosa hettegenser.

«Jeg planla virkelig ikke å like Speed så mye som jeg gjør, men hun vokste på meg. Speed var egentlig bestevenninnen min Alison sin og vi skulle passe den i noen uker, men hun dro aldri herfra og det har nå gått flere måneder», skriver realitystjernen videre.

Kardashian forklarer så at øglen er kledd i spesialsydde klær fra stjernens egen kleskolleksjon Skims, i tillegg til at hun viser frem en rosa diamant som er satt på øglens hode.

«North og hennes skjeggagam går overalt sammen, og det er litt søtt», avslutter hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer