Blusesmell på TV:

Får reaksjoner etter dette

TV 2-programleder Linn Wiik følte seg fin og fresh i ny bluse på dagens morgensending - helt til en seer bemerket seg noe spesielt.

BLIR IKKE GJENBRUK: Linn Wiik sier til Dagbladet at hun ikke kommer til å bruke denne blusen igjen. Foto: Skjermdump TV 2.
BLIR IKKE GJENBRUK: Linn Wiik sier til Dagbladet at hun ikke kommer til å bruke denne blusen igjen. Foto: Skjermdump TV 2. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var etter morgensendingen onsdag, at TV 2-programleder Linn Marie Wiik fikk en kommentar fra en seer hun ikke klarte glemme.

Nyhetsankeret ankom sendingen i en lysegrønn silkebluse med svarte detaljer, som Wiik forteller til Dagbladet at hun følte seg fresh og fin i.

«HVER GANG VI MØTES»: Bjørn Eidsvåg fikk innhold fjernet fra egen episode. Reporter: Katrine Bjelke / Celina Morken. Video: TV 2 Vis mer

En oppmerksom seer lot imidlertid ikke blusenes detaljer gå ubemerket hen - og underveis i sendingen, tikket en melding inn:

«- Alltid fint å se på TV 2 når du er på skjermen. Men hvorfor er genseren din full av sperm???».

Selv hadde ikke Wiik tenkt over den slående likheten, men sier til Dagbladet at hun nå ikke har sjans til å ikke se det.

Lattermildt forteller programlederen at hun har likt blusen frem til nå, men at hun heretter ikke kommer til å bruke den. Det hun før anså som blomster, ser nå ut som sædceller, kommenterer hun:

- Det blir ensfargede plagg på meg heretter.

TV-FLAUSE: Tone Damli forteller om da hun skulle opptre på « NRK Super». Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper/NRK Vis mer

Delte reaksjoner

Etter dagens sending, la Wiik selv ut om «spermblusen» på sin Facebook story. Der skriver hun at hun følte seg fin i blusen på TV - helt til hun fikk meldingen fra den detaljorienterte seeren.

SPERMBLUSE: Wiik forteller at hun ikke klarer å ikke se sædcellene på blusen lenger. Foto: Skjermdump fra Facebook.
SPERMBLUSE: Wiik forteller at hun ikke klarer å ikke se sædcellene på blusen lenger. Foto: Skjermdump fra Facebook. Vis mer

Facebook-storyen har nå brakt med seg delte meninger om hvorvidt blusen er prydet med blomster eller sædceller, forteller programlederen:

- Enkelte mente det klart og tydelig er blomstermønster på blusen - mens andre støtter oppunder sperm-motiv-teorien.

FLAUSE: Anniken Jørgensen sendte en direktemelding til Karpes Chirag Patel. Her forteller hun om hvordan det gikk. Video: Thea Hope. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Wiik presiserer at hun nå ikke klarer se blomstermønsteret lenger.

- Noen lurte til og med på om jeg var gravid igjen, og om dette var det første hintet. Det kan jeg avkrefte!

Tar det med et smil

Videre sier Wiik at hun tok meldingen med et smil.

- I disse tider er det viktig med litt humor. Dette syntes jeg bare var gøy, sier hun.

Wiik forteller at hun beholdt blusen på gjennom hele skiftet, men at hun nå etter endt vakt har tatt den av - for aller siste gang.

KLIPPET BORT: Nå forteller komiker Jonis Josef om en scene som ble klippet bort da han var med i serien «Med Monsen på villspor». Vis mer

LES OGSÅ: - Forstår at det er reaksjoner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer