Får pikante MMS av lettkledde jenter

- Jeg har en hjemme som ikke setter pris på det, sier Farmen-deltageren.

POPULÆR: - Jeg har fått en del andre ting, blant annet bilder og folk som sier at jeg er "dritheit" og slike ting. Det er så fjernt for meg, nesten som en helt annen verden, sier Vibeke Tonning til Seher.no. Foto: TV 2
POPULÆR: - Jeg har fått en del andre ting, blant annet bilder og folk som sier at jeg er "dritheit" og slike ting. Det er så fjernt for meg, nesten som en helt annen verden, sier Vibeke Tonning til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Etter en dramatisk «Farmen»-uke med mye krangling var det til slutt Bente Skancke (22) som lørdag måtte forlate gården på Tranøya etter å ha tapt tvekampen mot Tone Gudrun Fjalestad.

Men denne gangen var det flere som forlot øya...

Fredag kunne Seher.no avsløre at en av deltagerne kom til å trekke seg fra programmet. Den personen var Vibeke Tonning (26), som ikke hadde energi eller overskudd til å fortsette kampen om en hytte og bil.

- Grunnen til at jeg trakk meg er rett og slett at jeg ikke orket mer, jeg hadde ikke mer å gi. Det var det eneste rette. På slutten var det sånn at jeg såvidt orket å stå opp. Det fantes ikke mer motivasjon i kroppen, fortalte Vibeke til Seher.no fredag.
 
To uker var altså det Vibeke fikk på «Farmen»-gården. Og reaksjonene har ikke latt vente på seg fra ivrige TV-seere etter deltagelsen i reality-serien. Telefonen hennes har nemlig nesten ikke ligget stille.

- Jeg har nærmest blitt ringt ned, og fått massevis av meldinger. Alle henvendelsene har vært positive, så det synes jeg bare er gøy, sier hun til Seher.no.

Allerede den første uka havnet Vibeke, som tidlig sto fram som "skeiv" - eller lesbisk - i krangel med den første storbonden, Leif Birger Mækinen (53). Etterpå har engasjerte TV-seere ringt henne for å støtte henne i krangelen.

- Seerne reagerte på dette med Leif Birger. Og jeg må si jeg synes de har klippet den episoden bra, ettersom han faktisk ble framstilt slik vi opplevde ham. I etterkant ser jeg jo at mange av de som ser på tenker det samme, sier Tonning, som også har blitt kontaktet av helt andre årsaker...
 
- Ja, jeg har fått en del andre ting, blant annet bilder og folk som sier at jeg er "dritheit" og slike ting. Det er så fjernt for meg, nesten som en helt annen verden.
 
- Sender folk deg nakenbilder, Vibeke?

- Ikke akkurat nakenbilder, men det er ikke så langt unna. Jeg har fått bilder av jenter i undertøy og slike ting. Det er veldig spesielt, og noe jeg aldri kunne fått meg til å sende selv. Det er jo en personlig ting, det der.

«Farmen»-deltageren bor sammen med kjæresten Gyda Høyset (30). Til Seher.no avslører Vibeke at enkelte av meldingene og MMS'ene ikke faller i god smak hos samboeren.

- Jeg har en hjemme som ikke setter pris på det. Men det forstår jeg jo, jeg hadde heller likt det hvis det var meg det gjaldt, innrømmer hun.

Fredag fortalte 26-åringen at det var den konstante sultfølelsen og lite søvn som var de største faktorene til at hun valgte å reise hjem fra Tranøya.

- Man kan aldri forberede seg på dette, man vet aldri hva som skjer. Selv skulle jeg vel kanskje ønsket at jeg hadde jobbet mindre de første ukene og lagt det opp litt annerledes. Jeg bare kjørte på med ukesoppdraget, og klarte ikke å hente noe ekstra, sa hun til Seher.no.

"Farmen" ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han syntes det var helt tullete