SNAKKET UT OM SORGEN: Lisa Niemi (nr to f.v.) snakket ut om sorgen over Patrick Swayze med Elizabeth Edwards, Maria Shriver og Suan Saint James på en kvinnekonferanse i Long Beach, California, tirsdag. Foto: All Over Press
SNAKKET UT OM SORGEN: Lisa Niemi (nr to f.v.) snakket ut om sorgen over Patrick Swayze med Elizabeth Edwards, Maria Shriver og Suan Saint James på en kvinnekonferanse i Long Beach, California, tirsdag. Foto: All Over PressVis mer

- Får panikkangst av sorgen

Fikk ikke sagt "jeg elsker deg" ofte nok til ektemannen Patrick Swayze.

SEHER.NO: Lisa Niemi (53) innrømmer at har hatt store problemer med å takle sorgen etter at hennes filmstjerne-ektemann Patrick Swayze døde av kreft 15. september.

- Når sorgen tar deg er det som om du ikke er i din egen kropp. Jeg bare driver med strømmen og vet at jeg må gjennom det, sa Niemi på en kvinnekonferanse i California tirsdag.


Lisa - som møtte Patrick da hun var kun 14 år gammel - avslørte at hun har opplevd angst når hun har vært hjemme alene i huset hun delte med Patrick.

- Jeg har noen venninner som har sagt jeg kan ringe dem, selv om klokken er to om natten. En kveld fikk jeg et heftig panikkangst, så jeg ringte en av dem.

- Det var vanskelig for meg, fordi jeg er vant til å være selvstendig, men bare det å plukke opp telefonen for å ringe noen, roet meg ned, ser hun ifølge People.

Niemi hevder hennes største sorg, er at hun føler ikke hun fikk sagt "jeg elsker deg" ofte nok til ektemannen, mens han var i live. Hun har imidlertid ikke gitt opp håpet om at hun ikke har sett ham for siste gang.

- En del av meg tror at jeg vil se ham igjen. Jeg må bare holde det gående fram til da.

Har du et tips om "Skal vi danse"-kjendisene? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: - Jeg husker jeg var i armene hans