Rob Kardashian:

- Får økonomisk hjelp av lillesøster

Rob Kardashians økonomiske situasjon er visstnok dårlig.

SLITER: Rob Kardashian skal visstnok få hjelp av lillesøster Kylie Jenner for å komme seg gjennom økonomisk knipe. Foto: NTB scanpix
SLITER: Rob Kardashian skal visstnok få hjelp av lillesøster Kylie Jenner for å komme seg gjennom økonomisk knipe. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

De siste årene har det sjelden vært gladnyheter å formidle om Rob Kardashian (32), som trygt kan sies å leve et langt mer tilbaketrukket liv enn de øvrige medlemmene av den berømte Kardashian/Jenner-klanen.

32-åringen er stadig i retten, og har skapt flere overskrifter i pressen på bakgrunn av sitt tidligere forhold til modellen Blac Chyna (31). Også Robs økonomiske situasjon har blitt flittig omtakt, et problem som strekker seg mange år tilbake i tid.

Nå skal imidlertid Robs familie mene det er milliardærsøster Kylie Jenner (23) sin tur til å stille opp for storebroren, slik Khloé Kardashian (35) og Kris Jenner (64) har gjort.

Sliter økonomisk

Siden Rob og Blac Chyna begynte å date i begynnelsen av 2016, har det bare ballet på seg med problemer.

Bruddet mellom de to skal ha vært en av grunnene til at Rob sliter økonomisk, da i form av gjentatte rettshøringer, skyhøyt farsbidrag og andre utgifter knyttet til eksen.

Ifølge Radar Online mener familien at det nå er Kylie sin tur til å hjelpe storebroren å komme seg på beina.

- Han har fått så mye fra mammaen sin og Khloé i løpet av årene, så det er bred enighet om at det er Kylie sin tur til å hjelpe Rob. Alle er sammen om at de skal hjelpe ham med å få full omsorgsrett for Dream, sier en kilde til nettstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer