Rob Kardashian:

- Får økonomisk hjelp av lillesøster

Rob Kardashians økonomiske situasjon er visstnok dårlig.

SLITER: Rob Kardashian skal visstnok få hjelp av lillesøster Kylie Jenner for å komme seg gjennom økonomisk knipe. Foto: NTB scanpix
SLITER: Rob Kardashian skal visstnok få hjelp av lillesøster Kylie Jenner for å komme seg gjennom økonomisk knipe. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

De siste årene har det sjelden vært gladnyheter å formidle om Rob Kardashian (32), som trygt kan sies å leve et langt mer tilbaketrukket liv enn de øvrige medlemmene av den berømte Kardashian/Jenner-klanen.

32-åringen er stadig i retten, og har skapt flere overskrifter i pressen på bakgrunn av sitt tidligere forhold til modellen Blac Chyna (31). Også Robs økonomiske situasjon har blitt flittig omtakt, et problem som strekker seg mange år tilbake i tid.

Nå skal imidlertid Robs familie mene det er milliardærsøster Kylie Jenner (23) sin tur til å stille opp for storebroren, slik Khloé Kardashian (35) og Kris Jenner (64) har gjort.

Sliter økonomisk

Siden Rob og Blac Chyna begynte å date i begynnelsen av 2016, har det bare ballet på seg med problemer.

Bruddet mellom de to skal ha vært en av grunnene til at Rob sliter økonomisk, da i form av gjentatte rettshøringer, skyhøyt farsbidrag og andre utgifter knyttet til eksen.

Ifølge Radar Online mener familien at det nå er Kylie sin tur til å hjelpe storebroren å komme seg på beina.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Han har fått så mye fra mammaen sin og Khloé i løpet av årene, så det er bred enighet om at det er Kylie sin tur til å hjelpe Rob. Alle er sammen om at de skal hjelpe ham med å få full omsorgsrett for Dream, sier en kilde til nettstedet.

I januar forespurte Rob nemlig hovedomsorg for datteren Dream Kardashian (3), som han deler med eksforloveden. Det fører ham og eksen i retten, og gir flere utgifter.

Ifølge rettsdokumenter TMZ sitter med, går forespørselen ut på at barnemorens besøkstid skal begrenses til helger, og bare skje under oppsyn av en barnepike. Han skal også ha forespurt Blac Chyna om å ta en narkotika- og alkoholtest en halvtime før hvert besøk, og Rob har tilbudt seg å betale både barnepiken og testen, til tross for at han ikke har råd.

Blant de mange påstandene som er inkludert i dokumentene, anklager Rob nemlig eksen for uaktsom barneoppdragelse og stoffmisbruk.

I dokumentene hevder Rob at hun arrangerer fester med fremmede, mens datteren er hos henne. Han beskylder også 31-åringen for å ha sniffet kokain, ifølge E! News.

View this post on Instagram

😍😍💙

A post shared by Rob Kardashian (@robkardashianofficial) on

Med retten fører riktignok skyhøye kostnader, og det er angivelig her familien til 32-åringen kommer inn.

- Kim (Kardashian, journ. anm.) kommer til å hjelpe om hun må, men siden det omtrent tyter penger ut av Kylies ører for tiden, er det bare rettferdig at hun åpner lommeboka. Han er heldig som har denne hjelpen, fordi det ikke er mulig for ham å dekke de juridiske kostnadene selv, sier en kilde til Radar Online.

Drastisk nedgang i inntekt

Den økonomiske hjelpen kommer nok godt med, da det nemlig har kommet frem at Robs inntekt har rast vesentlig de siste par årene.

Han har verken medvirket i familiens realityprogram, «Keeping Up With the Kardashians», eller drevet med stort annet enn sokke-selskapet sitt, Arthur James.

Ifølge Daily Mail søkte Rob i november om å betale et mindre beløp i farsbidrag, på grunn av sin økonomiske situasjon. Opprinnelig skal han ha betalt 20 000 dollar i måneden til Blac Chyna, tilsvarende nesten 200 000 norske kroner.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Farsbidraget skal ifølge avisen også avgjøres i retten i løpet av februar.

Avisen skriver videre at Robs inntekt har falt fra en månedlig inntekt på rundt millionen, til å ligge på rundt 10 000 dollar, altså i overkant av 90 000 norske kroner i måneden etter dagens kurs.

LES OGSÅ: Derfor vekker Pitts hår oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer