VIL HA FAMILIEFEIDE: - Det har vi aldri hatt, og da kunne vi også fått en sånn familiefeide i "Skal vi danse"-sammenheng, sier Fløysvik om neste års drømmedeltakere.  Foto: Espen Kjendlie
VIL HA FAMILIEFEIDE: - Det har vi aldri hatt, og da kunne vi også fått en sånn familiefeide i "Skal vi danse"-sammenheng, sier Fløysvik om neste års drømmedeltakere. Foto: Espen KjendlieVis mer

Far og datter i Skal vi danse?

Skal vi danse-dommer ønsker familiefeide i neste sesong.

Se videointervju med Tor Fløysvik nederst i saken!

SEHER.NO: Forrige fredag gikk superfinalen i "Skal vi danse" av stabelen - med det som må kunne kalles tre svært så flotte kvinner i de fleste hovedrollene.

Mona Grudt (37), Katrine Moholt (37) og Lene Alexandra Øien (27) kjempet alle om det gjeve trofeet, med Kristian Ødegård (34) som eneste mannlige konkurrent. Til slutt var det tidligere Ms. Universe, Mona Grudt, som stakk av med seieren.

Dermed er årets dansesesong over på TV 2. Men allerede nå dukker det opp ønsker for hva som skal skje neste år. Dommer Tor Fløysvik ønsker seg nemlig enda en flott kvinne - Charlotte Thorstvedt - i den neste utgaven. Men ikke nok med det: Han ønsker også å ha med hennes far, Erik...

- Hvorfor ikke far og datter Thorsvedt fra Stavanger? Det ville jo vært kjempegøy - å få med far og datter i det samme programmet mener jeg, sier "Skal vi danse"-dommeren til Seher.no.

Det som i hvert fall er sikkert, er at TV 2 har nok å tenke på dersom de skal overgå stjernegalleriet som stilte opp på parketten i 2008. Tor Fløysvik mener derimot at Charlotte og Erik er det første "paret" TV 2-ledelsen bør snakke med.

- Det finnes mange man kan velge mellom, men de to er det første som slår meg. Det har vi aldri hatt, og da kunne vi også fått en sånn familiefeide i "Skal vi danse"-sammenheng!

Den erfarne dansedommeren har altså allerede nå luftet sine ønsker for neste års program. Men fortsatt vet han ikke om han selv skal være med. I fjor fikk ikke Trond Harr fornyet tillit, og TV 2 har hele veien vært klare på at én dommer skal kiftes ut hvert år.

- Jeg tenker ikke på det i det hele tatt. TV 2 vet hva de vil ha, og når de har bestemt seg for hva som skjer med serien videre - da finner de vel også ut av hvem de vil ha i dommerpanelet. Så jeg har ingen store tanker om det ennå, forteller Fløysvik.

- Men har du lyst til å være med videre?

- Først må jeg se hvilken dag de velger, og om det passer inn. Jeg synes det er kjempegøy å være med, men det er viktig at ting passer inn - det finnes også en tid etter "Skal vi danse".

- Men hvis vi og TV 2 enes om disse tingene, så blir jeg gjerne med videre, forteller han til Seher.no.
Pressekontakt i TV 2, Bjarne Laastad, er ikke spesielt lysten på å kommentere Tor Fløysviks ønske om å ha Erik og Charlotte Thorstvedt på parketten i neste sesongs versjon av det som har vist seg å være en knallsuksess.

- Vi har ikke rukket å snakke om neste år ennå. Det er jo fortsatt ikke sikkert at det blir en neste sesong, sier han til Seher.no.

Det har ikke lyktes Seher.no å komme i kontakt med hverken Erik Thorsvedt eller datteren Charlotte.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Slik fikk hun drømmekroppen

Se videointervju med Tor Fløysvik her:

[obj:media:7135]