REALITYSTJERNE: Simpson og eks-mannen Nick Lachey lot et kamera følge de som nygifte på MTVs realityserie "Newlyweds". Ekteskapet tok slutt, og nå er 28-åringen aktuell med et nytt realityshow om kvinnekroppen. Foto: All Over Press
REALITYSTJERNE: Simpson og eks-mannen Nick Lachey lot et kamera følge de som nygifte på MTVs realityserie "Newlyweds". Ekteskapet tok slutt, og nå er 28-åringen aktuell med et nytt realityshow om kvinnekroppen. Foto: All Over PressVis mer

Får nytt realityshow

- Se for deg "Fear Factor".

SEHER.NO: På nyåret opplevde sangstjernen Jessica Simpson (28) vektmobbing etter at det dukket opp bilder av henne et par størrelser større enn tidligere.

28-åringen selv gikk straks ut og forsvarte seg mot harseleringen.

- Jeg er ikke feit. Å gå fra størrelse 2 til størrelse 8 er ikke å være feit. Hvis jeg ikke var Jessica Simpson, ville ingen brydd seg, skal hun ha sagt til en venn ifølge OK!.

Ifølge US Weekly skal Simpson nå ha besøkt forskjellige TV-kanaler og lagt fram idéen om en realityserie om samfunnets syn på kvinnekroppen.

I realityshowet, som har fått navnet "Prisen For Skjønnhet", skal Jessica og en venninne reise verden rundt på jakt etter ulike typer skjønnhet.

- Hun og en venninne drar på roadtrip rundt om i verden og leter etter hva folk synes er skjønnhet og hvorfor, sier en kilde til nettstedet.


Ifølge kilden skal Simpson selv være mye deltagende i programmet, samt prøve ut noen av de sjokkerende tingene kvinner gjør mot dem selv for å framstå som vakre.

- Det blir litt som "Fear Factor".

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Fy fletta for en forvandling, Jessica!