Får nytt barnebarn til jul

- Det er den beste julegaven man kan få, sier Rune Larsen.

BLIR BESTEFAR IGJEJN: Rune Larsen gleder seg til å ønske et nytt barnebarn velkommen til familien tett oppunder jul, når hans yngste datter Tonje venter sitt andre barn. Foto: Stella Pictures
BLIR BESTEFAR IGJEJN: Rune Larsen gleder seg til å ønske et nytt barnebarn velkommen til familien tett oppunder jul, når hans yngste datter Tonje venter sitt andre barn. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Rune Larsen nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Arist og tidligere «Lollipop»-programleder Rune Larsen (63) smilte fra øre til øre da han sammen med de tidligere utslåtte deltagerne i årets «Skal vi danse» åpnet finalesendingen lørdag.

Men til Seher.no avslører den spreke 63-åringen at han har enda en god grunn til å smile om dagen.

I år tilbringer Larsen jul i Oslo for første gang. 63-åringen er vanligvis i Bergen, men i år venter han på et nytt barnebarn, som sansynligvis melder sin ankomst rundt i slutten av desember. 

- Den yngste datteren min Tonje, venter barn nummer to tett oppunder jul, og da må vi være der.


Trebarnsfaren ser på familieforøkelsen som en ekstra fin julegave.

- Det må være det største du kan ønske deg til jul, sier den folkekjære artisten.


«Lollipop»-generalen har barna Kim, Tonje og Line sammen med kona Edle, og setter stor pris på øyeblikkene med familien.

- Jeg tror jeg er en god farfar. Jeg har utrolig fine barnebarn og jeg elsker å være sammen med dem.

Før juleferien i Oslo drar Larsen ut på juleturnéen «Stille natt, hellige natt» i slutten av november, og får selskap av blant andre Anita Skorgan, Tor Endresen og Marian Aas Hansen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg blir helt stum, sliter med å få ut ordene.[obj:media:10347]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer