STOR RING: På galla i London tirsdag, viste Mel B frem det som formodentlig er den nye gifteringen fra ektemannen (t.h.) På bildet fra 2008 og august 2014 (midten) har hun andre ringer. Foto: Fame Flynet
STOR RING: På galla i London tirsdag, viste Mel B frem det som formodentlig er den nye gifteringen fra ektemannen (t.h.) På bildet fra 2008 og august 2014 (midten) har hun andre ringer. Foto: Fame FlynetVis mer

Får ny giftering hvert tredje år

Ektemannen til Mel B har lovet henne hyppige «oppgraderinger».

SEOGHØR.NO: At kjendisene bruker store summer på forlovelses- og gifteringer er ingen nyhet.

Men at ektemannen til tidligere «Scary Spice» Melanie Brown (39) kjøper en ny ring til henne hvert tredje år, er mer oppsiktsvekkende.

«X Factor UK»-dommeren, som for tiden jobber med programmet i London, og Stephen Belafonte giftet seg sommeren 2007. Og allerede er det altså blitt flere gifteringer på 39-åringen.

Ifølge FemaleFirst avslører Spice Girls-stjernen at ektemannen overrasket henne med en ny ring verdt over 200.000 kroner forrige helg.

ANNERLEDES: På «America's Got Talent»-sending i New York i august, var det en ganske annen ring - trolig den «gamle» gifteringen - som prydet ringfingeren til Melanie Brown. Foto: Stella Pictures
ANNERLEDES: På «America's Got Talent»-sending i New York i august, var det en ganske annen ring - trolig den «gamle» gifteringen - som prydet ringfingeren til Melanie Brown. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Fløy ringen fra New York

- Mannen min dukket opp i dag og jeg trodde noe var i veien, men så gav han meg bare denne gigantiske, glitrende ringen. Jeg tenkte «herregud. Den er så stor, den er så nydelig, jeg bare elsker den», sier Mel B til Daily Mirror.

GLITTER OG STAS: Paret giftet seg i en hemmelig seremoni i Las Vegas sommeren 2007. Tre måneder senere viste de seg sammen på MTV Video Music Awards i samme by.  Foto: Stella Pictures
GLITTER OG STAS: Paret giftet seg i en hemmelig seremoni i Las Vegas sommeren 2007. Tre måneder senere viste de seg sammen på MTV Video Music Awards i samme by. Foto: Stella Pictures Vis mer

Den flotte trebarnsmoren legger til at diamantringen kom fra juvelér Leon Diamond i New York, og at ektemannen fløy over til Storbritannia for å gi henne ringen personlig.

- Sånn sett er ektemannen min veldig søt. Hvert annet, tredje år gir han meg en oppgradering, forteller Melanie Brown ifølge FemaleFirst. 

Melanie Brown og Stephen Belafonte fikk datteren Madison (3) i 2011. Den britiske sangstjernen har dessuten døtrene Phoenix Chi (15) og Angel (7) fra tidligere forhold. 

Den tidligere «America's Got Talent»-dommeren har på sin side også erklært sin kjærlighet til ektemannen på uvanlig vis, dog ikke med diamanter.

I et intervju med Access Hollywood Live i fjor sommer, avslørte hun at sex med Stephen er med på å holde henne i toppform.

LES OGSÅ: Gav datteren Disney-navn