Emma Stone og Nathan Fielder:

Får nettet til å koke

Promoteringsstuntet falt i god jord.

HUMOR: Stone og kollegaen brukte gøyale grep for å promotere sin kommende serie. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP
HUMOR: Stone og kollegaen brukte gøyale grep for å promotere sin kommende serie. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Emma Stone (35) og Nathan Fielder (40) lagde nylig en parodi som har fått nettet til å koke. Etter at skuespillerkollegaer Sydney Sweeny (26) og Glen Powell (35) delte en liten reklamesnutt for sin kommende film «Anyone But You», tok det ikke lang tid før Stone og Fielder så sitt snitt til å gjøre litt narr av duoen.

RYKTEFLOM: Johnny Middlebrooks er aktuell i reality-programmet «Love Island Games», der noe av premisset er å være åpen for kjærligheten. Nå stormer det rundt deltakeren etter at en kryptisk video begynte å spre seg i sosiale medier. Video: Rød Løper / TV 2 Play / TikTok Vis mer

«I Anyone But You» spiller Sweeny og Powell to bryllupsgjester som ikke kan fordra hverandre, men som likevel bestemmer seg for å late som om de er i et forhold.

Når de promoterer den kommende filmen på sosiale medier holder skuespillerne på rollen sin og kjekler frem og tilbake om hvem som egentlig spiller hovedrollen.

Promoteringsstuntet falt trolig i god jord for allerede dagen etterpå tok Stone og Fielder lærdom av trikset, og gjorde akkurat det samme for å promotere sin kommende serie «The Curse».

Ikke bare har de kledd seg ut som sine skuespillerkollegaer, men de resiterer den samme dialogen, ord for ord:

Spøkefugl Fielder tok den også ett skritt videre. På X, tidligere Twitter, la han også ut et innlegg der han insisterte på at han og Stone filmet deres eksakte nyinnspilling av Sydney og Powells video for over seks måneders siden.

«Jeg personlig kommer ikke til å forfølge rettslige skritt, men markedsføringsteamet hos Sony Pictures har på en eller annen måte sett videoen vår og kopiert den»

Innlegget til Fielder har i skrivende stund over 80 tusen likerklikk, og den humoristiske videoen har hele 8,2 millioner visninger.

LES OGSÅ: - Nyforelsket og overlykkelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer