Tyga:

Får nettet til å koke med penisbilde

Denne helgen ble det lekket et uheldig bilde av rapperen Tyga.

PENISBILDE: Denne helgen ble det lekket et uheldig bilde av rapperen Tyga. Fansen er imidlertid usikre på om det egentlig var et uhell. Her avbildet med Kylie Jenner - hans daværende kjæreste - i 2015. Foto: Matt Baron/ REX/ NTB
PENISBILDE: Denne helgen ble det lekket et uheldig bilde av rapperen Tyga. Fansen er imidlertid usikre på om det egentlig var et uhell. Her avbildet med Kylie Jenner - hans daværende kjæreste - i 2015. Foto: Matt Baron/ REX/ NTB Vis mer
Publisert

Rapperen Tyga (30) har de siste årene vært mye omtalt i verdens største kjendismagasiner. Det skyldes blant annet hans noe turbulente forhold med realitystjernen Kylie Jenner (23). Paret var i et av-og-på-forhold i nesten tre år, før lykken brast for godt i 2017.

Nå får rapperen, som egentlig heter Michael Ray Stevenson, oppmerksomhet nok en gang. Denne gangen er det imidlertid av litt andre grunner.

Denne helgen ble det nemlig lekket et svært grafisk bilde av rapperens underliv, og Twitter-brukere over hele verden har vært i fyr og flamme siden det, ifølge blant andre PageSix.

ETTERTRAKTET: TV-profil Emma Ellingsen har over en halv million følgere på Instagram, og det er ikke bare nordmenn som har fått øynene opp for skjønnheten. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

«Den perfekte unnskyldningen»

Penisbildet, som tilsynelatende skal ha blitt lekket ufrivillig, har nemlig fått fans til å spekulere på om bildet egentlig er delt med hensikt for å tjene penger, og for å skape blest rundt hans OnlyFans-side.

Spekulasjonene startet etter at han delte et annet bilde av seg selv på Twitter, omringet av syv nakne damer. Også dette bildet er av det pornografiske slaget. Under bildet lenket han til Only-Fans-siden sin.

På Instagram har han også publisert et lignende bilde. Der er det imidlertid et noe mildere uttrykk, og kvinnene på bildet, og deres private deler, er sladdet.

View this post on Instagram

Rack City

A post shared by T-Raww (@tyga) on

«Nakenbildene hans ble ikke 'lekket', han er i ferd med å gå tom for penger. Det er den perfekte unnskyldningen til å skape en OnlyFans-side for å tjene penger», skriver en bruker på Twitter.

- Et intimt innblikk

Nettstedet OnlyFans har den siste tiden fått mye oppmerksomhet, mest på grunn av de tusenvis av nakenbildene som florerer av kjendiser for betalende brukere. Kjente brukere inkluderer stjerner som Bella Thorne, Cardi B og Tygas ekskjæreste, Blac Chyna.

Følgere som abonnerer på hans private side kan se innholdet for 20 dollar i måneden, noe som tilsvarer 186 norske kroner.

- Det er en ny plattform der jeg kan snakke direkte til fansen og gi dem eksklusiv musikk, bilder, videoer og ta dem med bak kulissene på det jeg gir ut. De kan følge med på livet mitt mer enn noen gang, og få et intimt innblikk til hva jeg gjør hver dag, heter det i rapperens uttaltelse fra september, ifølge PageSix.

Rapperen har imidlertid fremdeles til gode å kommentere nakenbildet, og det er dermed uvisst hva intensjonen bak er.

SHOW OFF: Det er en fiffig trend blant kjendismenn på sosiale medier. Vis mer

Delte penisbilde ved et uhell

Dette er ikke første gang denne høsten at et penisbilde setter fyr på nettet. I midten av september var det nemlig «Captain America»-skuespilleren Chris Evans (39) som var offeret. Det skal tilsynelatende ha vært ved et uhell.

Skuespilleren skulle dele en video av at han spilte et spill med venner på Instagram-storyen sin. Mot slutten av videoen dukket det opp flere private bilder fra kamerarullen på mobilen hans - deriblant et bilde av en penis.

Selv om storyen ble slettet relativt kjapt, klarte flere av følgerne hans å ta et skjermbilde av kamerarullen, og bildet gikk dermed sin lille seiersgang på nettet. Bildet ble imidlertid fort borte, etter at trofaste fans klarte å «drukne» bildet med annet innhold.

SLURVETE: Hollywood-skuespilleren Chris Evans delte mer enn han hadde planer om. Nå uttaler han seg etter penis-tabben. Video: Rød Løper/@chrisevans Vis mer

Få dager senere gikk skuespilleren ut og kommenterte uhellet, noe han valgte å gjøre på humoristisk vis. Han benyttet nemlig muligheten til å oppfordre folk til å stemme ved presidentvalget.

«Nå som jeg har fått oppmerksomheten deres … STEM 3. november!!!» skrev han på Twitter.

LES OGSÅ: Sjokkerte på Instagram - ble for mye

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer