- Får nesten daglig invitasjoner til date

Single Hanne Sørvaag har tatt norske menn med storm etter «The Voice»-suksessen.

POPULÆR BLANT GUTTA: «The Voice»-mentor Hanne Sørvaag sier til Dagbladet at hun den siste tiden har fått nesten daglige invitasjoner til date fra norske menn. Foto: Stella Pictures
POPULÆR BLANT GUTTA: «The Voice»-mentor Hanne Sørvaag sier til Dagbladet at hun den siste tiden har fått nesten daglige invitasjoner til date fra norske menn. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Låtskriveren og artisten Hanne Sørvaag (32) har blitt en hit blant norske TV-seere etter at hun fikk jobben som en av fire mentorer i TV 2s artistkonkurranse «The Voice».

Oppmerksomheten har også ført til at mange menn har fått med seg at 32-åringen er singel, noe som har ført til en mengde tilbud om stevnemøter.

- Jeg må nesten være så frekk å si at jeg nesten daglig får invitasjoner til date, eller hentydninger til det i alle fall, sier hun til Dagbladet.

Kun en gang har hun slått til på ett av tilbudene.

- Jeg trives veldig godt som singel, men måtte bare vite at jeg ikke hadde stengt noen dører. Men daten var ikke i nærheten av å klaffe, sier hun til avisen.

Under årets Melodi Grand Prix ble hun koblet til artistkollegaen Tommy Fredvang, etter at de to hadde skrevet hans sang sammen.

Sørvaag sier til Dagbladet at det foreløpig kun er snakk om et musikalsk samarbeid mellom de to.

- Men jeg har ikke lukket noen dører for at det kan oppstå følelser mellom oss, sier hun til Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Antrekket er kanskje litt oppbrukt nå

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer