<strong>UVANT SETTING:</strong> - Det er noe med nervene, dette er jo helt nytt for meg - å drive underholdning og ikke politikk mener jeg, sier Inger Lise Hansen, som lørdag debuterte på «Skal vi danse»-parketten. Foto: Scanpix
UVANT SETTING: - Det er noe med nervene, dette er jo helt nytt for meg - å drive underholdning og ikke politikk mener jeg, sier Inger Lise Hansen, som lørdag debuterte på «Skal vi danse»-parketten. Foto: Scanpix Vis mer

- Får nerver når folk ser på

Inger Lise Hansens stemmesanking, er ikke som den en gang var... Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Inger Lise Hansen og Lars Alexander Wiulsrud nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag er det klart årets store dag for norske politikere, nemlig Kommune- og fylkestingsvalget.

I desember i fjor ble det kjent at Inger Lise Hansen (30) hadde blitt vraket som nestlederkandidat i KrF. 30-åringen bestemte seg etterpå for å gi opp sin politiske karriere.

I disse valgdager har den vakre eks-politikeren helt andre ting å tenke på enn politikk og valgdeltagelse. Lørdag debuterte hun nemlig på danseparketten i TV 2-programmet «Skal vi danse», mens hennes tidligere partifeller drev valgkampinnspurten.

Den nye måten å samle stemmer på ga mersmak, selv om hun fikk kritikk av dommerne for sin opptreden. 

- Det har vært veldig, veldig morsomt å trene, terpe og slikt, men det er klart det er krevende også. Og så er det noe med nervene, dette er jo helt nytt for meg - å drive underholdning og ikke politikk mener jeg. Kontrastene er store i forhold til hva jeg er vant til fra før, sier Inger Lise Hansen til Seher.no.

- Hva har vært mest krevende?
 
- Det har egentlig ikke vært så krevende å danse, men heller det å danse foran folk. Jeg synes det er greit å danse foran Lars Alexander, men det er ikke så greit å danse når det kommer folk og ser på. Det er en ting jeg må jobbe med, jeg får litt mye nerver.

Hansen var leder av Kristelig Folkepartis Ungdom fra 2005 til 2007, og ble valgt til nestleder i KrF på partiets landsmøte i april 2007. I 2009 ble hun gjenvalgt, og ved Stortingsvalget i 2009 var hun partiets førstekandidat for Vestfold.


Til Seher.no legger hun ikke skjul på at hverdagen er blitt ganske drastisk forandret den siste tiden, ikke minst på grunn av «Skal vi danse».
 
Inger Lise Hansen og dansepartneren Lars Alexander Wiulsrud fikk svake 15 poeng av dommerne. Akkurat det tar hun ikke veldig tungt.

- Jeg synes det var veldig gøy å stå på dansegulvet. Men jeg syntes det var litt kjipt å høre kommentarene fra dommerne. Men nå må vi bare jobbe hardt, og gjøre det enda bedre neste gang, samstemmer de to.

Selv ønsker ikke Inger Lise å bruke mye energi på tilbakemeldingene hun fikk fra firerbanden i dommerpanelet.

- Det er helt fair, det. Folk har ulike meninger. Det er en av mine kampsaker, det. De har sin jobb å gjøre. De har sin mening og det er fair, det, mener hun.


Flere «Skal vi danse»-deltagere har slitt med skader i oppkjøringen til det første programmet denne høsten, deriblant Rune Larsen og Anna Anka. Inger Lise Hansen er ikke helt skadefri hun heller.

- Jeg sliter litt med føttene når jeg skal danse med standardsko. Så jeg gruer meg egentlig litt til i morgen. Men jeg har bestemt meg for at jeg skal bite i meg den smerten, for nå skal jeg gjøre det dritbra neste uke. Da får smerte være smerte, sier hun til Seher.no.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor måtte Stellas kjæreste fri to ganger

Se video med Inger Lise Hansen og Lars Alexander Wiulsrud her:[obj:media:10000]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer