Får nakenbilder på Facebook

- Det er for drøyt til å komme inn på, sier MGP-Tooji.

POPULÆR: Artisten Tooji har fått mange fans etter at han tidligere i år vant den norske MGP-finalen med sangen «Stay». Foto: Stella Pictures
POPULÆR: Artisten Tooji har fått mange fans etter at han tidligere i år vant den norske MGP-finalen med sangen «Stay». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artisten Tooji slo igjennom med et brak, da han tidligere i år vant den norske MGP-finalen med sangen «Stay».

Til Dagbladet sier 24-åringen at han etter MGP-suksessen flere ganger har opplevet at fans sender nakenbilder av seg selv til ham på Facebook.

- Haha, jeg får veldig mange meldinger på Facebook, kan man si. Hva de skriver? Det vil dere ikke vite, ass, det er for drøyt til å komme inn på. Hva skal man svare på nakenbilder, egentlig? Jeg har ingen anelse i  hvert fall. Men for all del, fint for folk at de tar initiativ.

Allerede under årets norske MGP-finale fikk Tooji føle på kroppen hvor dedikerte mange av tilhengerne hans er.

- Det har faktisk ikke sunket inn ennå. Det er helt sykt at folket stemte meg fram. Jeg er både rørt og helt sykt takknemlig. Tusen, tusen takk. Og jeg vet at folk ikke bare brukte en og to kroner. Jeg fikk melding på Twitter av noen som hadde stemt 275 ganger på meg, og jeg sa at jeg lover at det blir verdt pengene. Jeg skal gi alt for at vi skal vinne i Baku, sa Tooji dagen etter seieren til Se og Hør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sjekk hvem som er klar for Eurovision!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer