POPULÆR: Lena Kristin Ellingsen vant i fjor Gullruten for sin prestasjon som Karoline i NRKs suksessen "Himmelblå". Til våren kommer splitter nye episoder av TV-serien. Foto: NRK
POPULÆR: Lena Kristin Ellingsen vant i fjor Gullruten for sin prestasjon som Karoline i NRKs suksessen "Himmelblå". Til våren kommer splitter nye episoder av TV-serien. Foto: NRKVis mer

Får munnkurv av NRK

Himmelblå-Lena må holde helt tett...

Se video med Lena Kristin Ellingsen nederst i saken

SEHER.NO: Lena-Kristin Ellingsen (29) er neste uke premiereklar i musikalen "Spring Awakening" på Oslo Nye Hovedscenen. Men den rollen publikum kjenner Saltdal-jenta best fra er som kassadamen Karoline i NRK-suksessen "Himmelblå".

- Det plager meg ikke i det hele tatt at folk assosierer meg med den rollen, for jeg er veldig stolt av å få være med på "Himmelblå". Og jeg sitter med stor innlevelse og ser på selv. Det hadde kanskje vært verre om det var noe man ikke kunne stå inne for, men det er klart jeg kan andre ting også enn å spille Karoline, sier Lena Kristin Ellingsen til Seher.no.

Til nå har det blitt vist to sesonger av "Himmelblå", både på NRK og på svensk TV. Og i april i fjor startet innspillingen av den tredje sesongen på Forsamlingslokalet i Brønnøysund i Nordland. I slutten av forrige sesong forsvant rollefiguren "Kim" på havet i den populære serien, og mange venter spent på hva som vil skje med ham i den kommende sesongen.
 
- Det var veldig mye oppstyr da Kim forsvant, men det har roet seg. Det er jo folk som spør, men jeg har taushetsplikt. Jeg har ikke lov til å si noen ting, forteller Lena.

Den unge skuespilleren sier at det ikke er altfor mange som prøver å få ut av henne hva som skjer videre, men at hun er fast bestemt på å holde tett med informasjon om hva som skjer videre i serien.
 
- Vi har det for eksempel veldig strengt når det gjelder manusene våre, at de ikke får lov til å ligge rundt å slenge så folk kan lese hva som skjer. Det er ikke bare spørsmålet om Kim kommer tilbake, men det er veldig mye nytt som skjer med alle karakterene. Det er også nye karakterer som kommer inn og påvirker de som allerede er etablert, så det kan hende at det blir endel overraskelser underveis, sier Lena Kristin hemmelighetsfullt til Seher.no.

Det er allerede kjent at Eurovision-vinner Alexander Rybak er en av de nye som medvirker neste av "Himmelblå", som kommer på NRK senere denne våren.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Dette er ikke et pornoshow  
 
Se Lena Kristin Ellingsen snakke om "Himmelblå" her:[obj:media:8312]