Khloe Kardashian:

Får morens medisin: - Få hjelp!

En av scenene i «The Kardashians» skaper sterke reaksjoner.

SLITER MED ANGST: Khloé Kardashian må bruke piller for å roe ned angsten sin. Foto: Larry Marano/Shutterstock/NTB
SLITER MED ANGST: Khloé Kardashian må bruke piller for å roe ned angsten sin. Foto: Larry Marano/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I en nylig episode av «The Kardashians» får seerne følge Khloé Kardashian (37) som gjester talkshowet «The Late Late Show with James Corden».

37-åringen har tidligere vært åpen om hvordan hun har slitt med kroppsbilde og selvtilliten sin, og har også slått ned på hatkommentarer. I episoden får hun en peptalk av programleder James Corden (43) for å roe nervene før hun går på scenen.

Får piller av Kris

Det som skjer når mor og manager Kris Jenner (66) tar turen innom for å støtte datteren, har fått flere fans til å reagere.

The Independent er blant mediene som omtaler saken.

Jenner tilbyr nemlig datteren sin å ta en av betablokkerne hennes for å gjøre henne mindre nervøs. Til det sier Kardashian at hun «elsker de», hvorpå Jenner svarer: «jeg vet, de er skikkelig bra».

Senere sier Jenner til kamera:

- Jeg vet at Khloé har det tøft med angsten sin noen ganger så jeg ville støtte henne.

Betablokkere har en rekke bivirkninger, som blant annet tretthet, depresjon og svimmelhet.

FEIL: Andy Cohen var på besøk i «The Tonight Show With Jimmy Fallon» og der fortalte han hvordan man egentlig uttaler navnet til Khloé Kardashian. Video: NBC Vis mer

Får kritikk

På Twitter deler flere av seerne sine bekymringer rundt måten Jenner gir ut det reseptbelagte legemiddelet på.

«Betablokkere er ikke mintpastiller Kris, de er reseptbelagte legemidler med reelle bivirkninger. La Khloé få konsultasjon av sin egen lege», skriver en i et Twitter-innlegg, ifølge The Independent.

«Khloé, vær så snill få hjelp! Ikke kvel problemene dine med moren din sine medisiner», uttrykker en annen på Twitter, ifølge The Sun.

DRØY: Khloé Kardashians reklamefilm for Good American var for drøy for TV. Video: Steffen Pettersen/Se og Hør Vis mer

Angstlidelser er den vanligste psykiske lidelsen i USA, med mer enn 40 millioner amerikanere diagnostisert.

Betablokkere kan ikke behandle angst alene, skriver Independent. De er heller ikke godkjent av Food and Drug Administration (FDA) for å brukes til å behandle angstsymptomer.

- Ikke helt uvanlig

Kjendislege Wasim Zahid forteller til Se og Hør at det ikke er helt uvanlig at betablokkere blir utskrevet som medisiner mot angst, selv om de i seg selv ikke er en behandling.

Zahid påpeker at han ikke kjenner til helsen til Khloé Kardashian, men at han uttaler seg på et generelt grunnlag.

DØDSANGST: Det var siste episode noensinne av «Senkveld», og Morten Ramm snakket om da han fikk dødsangst på grunn av en «Senkveld»-konkurranse. Video: TV 2 Vis mer

- Betablokkere er jo en hjertemedisin som motvirker effekten av adrenalin. En del personer som lider av angst får mye adrenalin som kan føre til hjertebank og ubehag. Fysiske symptomer på angst kan være med på å forverre angsten, og derfor kan noen leger forskrive betablokkere.

Når Se og Hør spør han om kritikken mot Kardashian er berettiget, svarer han:

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», hadde nylig premiere. Video: Hulu Vis mer

- Når en nyhet om en så kjent person når ut til veldig mange, er det jo kanskje noen som lar seg inspirere. Iblant kan det være alvorlige konsekvenser av å ta medisiner du ikke trenger.

- Når det gjelder reseptbelagte medisiner skal du aldri ta noe som ikke er skrevet ut til deg selv.

LES OGSÅ: Derfor ble det slutt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer