- Får mer kred enn det jeg har gjort meg fortjent til

Den kinoaktuelle skuespilleren Henrik Mestad har flyttet til New York.

HARRY HOLE?: Debatten om hvem som skal spille politietterforsker Harry Hole i filmatiseringen av Jo Nesbøs populære krimbøker har enda ikke blitt bestemt. Men Henrik Mestad har selv veldig lyst på rollen. Foto: Stella Pictures
HARRY HOLE?: Debatten om hvem som skal spille politietterforsker Harry Hole i filmatiseringen av Jo Nesbøs populære krimbøker har enda ikke blitt bestemt. Men Henrik Mestad har selv veldig lyst på rollen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske skuespilleren Henrik Mestad (47) er for tiden aktuell i Jo Nesbø-filmen «Arme Riddere». Nylig var han hjemme i Norge en tur, for å gå på premieren til filmen.

Han og kona Adele Matheson (31) har nemlig tatt med deres to år gamle datter og bosatt seg i den «up and coming» bydelen Brooklyn i New York.

- Dette er et inspirasjonsår for meg, sier Mestad til Dagbladet.

Selv om han ikke jobber så mye for tiden, gjør den gjeve CVen hans at han får menge seg i skuespillerkretsen i «The Big Apple».

- Jeg får mye høyere kred her enn det jeg har gjort meg fortjent til, og det er litt deilig. Det betyr at jeg får «leke» med mange veldig flinke folk, forteller 47-åringen videre.

Mestad, som ved flere anledninger har lest høyt fra «Harry Hole»-bøkene, er god kompis med forfatteren Jo Nesbø (51), som har mobbet ham for å ha flyttet til verdensmeteropolen.

- Han syntes jeg måtte dra veldig langt av gårde for «å kunne gå rundt og leke konge», avslører han til avisen.

Debatten om hvem som skal spille politietterforsker Hole i filmatiseringen av Nesbøs populære krimbøker foregår for fullt, og Henrik Mestad har uttalt at han selv har veldig lyst på rollen.

- Jeg skulle veldig gjerne gjort det, men jeg er for dårlig i engelsk, og snart er jeg for gammal, har han tidligere sagt til Dagbladet.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Scarlett hater Blake Lively 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer