Elsa Hosk:

- Får meldinger av menn som er krenket

Private meldinger renner inn på modellens Instagram-profil.

SVARER PÅ KRITIKKEN: Den svenske modellen Elsa Hosk skal ha fått en rekke meldinger etter at hun ammet datteren og la ut bilde. Foto: Matt Baron / REX / NTB
SVARER PÅ KRITIKKEN: Den svenske modellen Elsa Hosk skal ha fått en rekke meldinger etter at hun ammet datteren og la ut bilde. Foto: Matt Baron / REX / NTB Vis mer
Publisert

I midten av februar kunne den svenske modellen Elsa Hosk (32) dele den hyggelige nyheten om at hun og kjæresten Tom Daly hadde fått en liten datter sammen.

Den lille jenta har fått navnet Tuulikki Joan Daly, og de siste ukene har den nybakte mora delt en rekke bilder av hjerteknuseren.

Man skulle tro at bilder av nyfødte babyer bare sørget for varme ordelag i diverse kanaler i sosiale medier, men den gang ei.

På Instagrams historiefunksjon kan nemlig Hosk nå fortelle at en rekke menn føler seg krenket etter ammebilder hun delte på bildedelingstjenesten.

Svarer på kritikken

Bare en drøy måned etter fødsel var modellen tilbake på jobb, og hadde naturligvis med seg datteren som måtte mates i løpet av dagen.

Selv om kommentarene under det aktuelle bildet er rimelig støttende, har Hosk derimot gått ut på Instagram-story og spurt hvorfor et slikt ammebilde er så krenkende for en rekke menn, skriver danske BT.

«Det er interessant hvor mange private meldinger jeg har fått fra menn som er krenket over at jeg poster et ammebilde», skriver hun, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer