Elsa Hosk:

- Får meldinger av menn som er krenket

Private meldinger renner inn på modellens Instagram-profil.

SVARER PÅ KRITIKKEN: Den svenske modellen Elsa Hosk skal ha fått en rekke meldinger etter at hun ammet datteren og la ut bilde. Foto: Matt Baron / REX / NTB
SVARER PÅ KRITIKKEN: Den svenske modellen Elsa Hosk skal ha fått en rekke meldinger etter at hun ammet datteren og la ut bilde. Foto: Matt Baron / REX / NTB Vis mer
Publisert

I midten av februar kunne den svenske modellen Elsa Hosk (32) dele den hyggelige nyheten om at hun og kjæresten Tom Daly hadde fått en liten datter sammen.

Den lille jenta har fått navnet Tuulikki Joan Daly, og de siste ukene har den nybakte mora delt en rekke bilder av hjerteknuseren.

Man skulle tro at bilder av nyfødte babyer bare sørget for varme ordelag i diverse kanaler i sosiale medier, men den gang ei.

På Instagrams historiefunksjon kan nemlig Hosk nå fortelle at en rekke menn føler seg krenket etter ammebilder hun delte på bildedelingstjenesten.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug delte klipp fra fødestua i en episode av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Svarer på kritikken

Bare en drøy måned etter fødsel var modellen tilbake på jobb, og hadde naturligvis med seg datteren som måtte mates i løpet av dagen.

Selv om kommentarene under det aktuelle bildet er rimelig støttende, har Hosk derimot gått ut på Instagram-story og spurt hvorfor et slikt ammebilde er så krenkende for en rekke menn, skriver danske BT.

«Det er interessant hvor mange private meldinger jeg har fått fra menn som er krenket over at jeg poster et ammebilde», skriver hun, og fortsetter:

«Bryster eksisterer faktisk for at vi skal kunne gi barna våre mat».

Dette har så langt vært det første og siste ammebildet modellen har delt med følgerne sine på Instagram.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i år. Na harde en Youtube-video der de forteller om fødselshistorien. Vis mer

- Engel i magen

Det var i september i fjor den kjente modellen avslørte at hun og kjæresten ventet sitt første barn. Kort tid røpet hun at de ventet en jente.

«Har holdt denne engelen i magen min skjult en stund. Kjenner meg utrolig spent og lykkelig over å få en baby, og å begynne det neste kapittelet i livet med drømmemannen», skrev hun i et Instagram-innlegg den gang.

Den svenske supermodellen og Daly har vært et par siden 2015. Samme år ble hun offisielt en av «englene» i Victoria's Secret-stallen.

Stockholms-jenta tok fatt på modellkarrieren allerede som 14-åring, og spilte basketball i flere år før hun flyttet til New York for å satse for fullt foran kamera.

Hosk har hatt stor suksess internasjonalt siden den gang.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

LES OGSÅ: Supermodellenes «forvandling» de siste 30 årene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer