Isak Dreyer:

Får massiv kritikk: - Kvalmt

«Ikke kult å fronte dyremishandling».

KRITISERES: Isak Dreyer befinner seg på ekspedisjon på Grønland, og kritiseres nå kraftig for seljakt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KRITISERES: Isak Dreyer befinner seg på ekspedisjon på Grønland, og kritiseres nå kraftig for seljakt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tirsdag denne uken publiserte TV-profilen og «Farmen kjendis»-vinner Isak Dreyer (28) et bilde på Instagram som fikk flere til å se blodrødt - bokstavelig talt.

På bildet lener Dreyer, som for tiden er på ekspedisjon på Grønland, seg over et hull i isen med noe som kan ligne et spyd i hendene.

«Driver og jobber med å få opp 17. mai-frokosten. Er ikke alltid man velger sin skjebne, det tenker sikkert selen også», skriver 28-åringen til bildet.

I kommentarfeltet har flere tydelig sagt i fra om hva de mener om saken.

«Unnskyld meg, men hva søren er dette!? Å skryte av dyremishandling burde alle være for gode for, det er så langt ifra macho som det går an», lyder en av kommentarene.

«KVALMT», skriver en annen.

«Ikke kult å fronte dyremishandling», mener en annen følger.

Se og Hør har vært i kontakt med Dreyer. Etter å ha kuttet telefonsamtalen, skriver han følgende i en SMS:

«Verden er en forferdelig plass! Men det er nå her vi lever. Hadde jeg valgt ville jeg heller vært selen enn jegeren».

Reagerer sterkt

Ifølge veterinær og faglig leder i NOAH, Siri Martinsen, er ikke drap på sel med spyd bare kritikkverdig, men ulovlig i Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer