Paris Jackson:

Får massiv kritikk fra fansen for manipulert familiebilde

Nå svarer hun på kritikken fra følgerne.

SAVNER FAREN: Paris Jackson delte et manipulert familiebilde på Twitter-brukeren sin av seg selv sammen med sin avdøde far Michael Jackson og den kreftsyke moren Debbie Rowe. Foto: NTB Scanpix
SAVNER FAREN: Paris Jackson delte et manipulert familiebilde på Twitter-brukeren sin av seg selv sammen med sin avdøde far Michael Jackson og den kreftsyke moren Debbie Rowe. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): 20 år gamle Paris Jackson var kun 11 år gammel da hun opplevde å miste faren, den store popkongen Michael Jackson.

Michael fikk Paris sammen med sykepleieren Debbie Rowe (59), som i senere tid er blitt rammet av kreft. Paris hadde ingen nær kontakt med moren i barndommen sin, da hun ble oppdratt av «Thriller»-sangeren etter at foreldrene skilte lag.

Etter Michaels død bodde Paris med bestemoren Katherine Jackson (87).

Popstjernen Michael Jackson fikk Paris og hennes bror Prince Michael (21) med Debbie Rowe mens de var gift fra 1996 til 1999.

Tirsdag delte kjendisdatteren et manipulert familiebilde av seg selv, sammen med den avdøde popkongen og moren på Twitter-brukeren sin.

På bildet ser man Paris som 20-åring i midten av begge foreldrene. Moren Debbie står på den ene siden med armene plassert godt rundt halsen på datteren, mens Michael på den andre siden holder en kjærlig hånd på Paris' skulder iført sine ikoniske mørke solbriller.

Bildet ser levende ut og er som hvilket som helst annet familiebilde, bortsett fra det faktum at det er photoshoppet for å få Michael til å se levende ut og moren Debbie til å se flere år yngre ut.

Det manipulerte familiebildet ble photoshoppet av Instagram-brukeren krafty_mj_stuff.

Fansen raste

Kort tid etter at bildet ble publisert, raste fansen mot Paris. Flere av følgerne mente at hun først og fremst hadde gått altfor langt ved å publisere bildet, og at bildet var «uhyggelig».

Paris valgte til slutt å svare på kritikken, og svarte en av følgerne i et nytt innlegg på Twitter-brukeren sin, hvor hun forklarte bakgrunnen for bildet.

«Jeg synes det er fint å drømme om hvordan det ville være å ha foreldre, og å få det satt inn i noe jeg kan se, selv om det er redigert av en fan.»

Etter forklaringen fra Paris snudde fansen, og flere svarte med kjærlige ord om at Michael hadde vært veldig stolt av henne hvis han hadde levd i dag.

Saken fortsetter nedenfor.

HAN PUSTER IKKE: Det var livvakta til Michael Jackson som ringte 911, da Michael Jackson ikke reagerte på kompresjoner, den 25. juni 2009. Michael Jackson ble funnet livløs i senga si, og for første gang er lydopptaket av nødsamtalen offentliggjort. Dette er en del av CNNs program «How it Really Happened». Video: CNN Vis mer

Moren ble kreftsyk

Paris og moren Debbie har som tidligere nevnt ikke hatt noen særlig kontakt i barndommen til Paris, men kom hverandre nærmere etter Michaels død.

Likevel ble de ikke sett sammen i offentligheten før i 2016.

Debbie ble diagnotisert med brystkreft samme år, og har tidligere uttalt til Entertainment Tonight at Paris har vært der for henne hele veien under kampen mot kreften.

- Paris er min klippe. Hun har vært der for meg hele tiden. Det gikk bare 30 sekunder fra hun fant ut om sykdommen, til hun kontaktet meg, fortalte Debbie.

Paris har også delt flere bilder av moren, inkludert et bilde som viser at hun kysset moren på pannen under cellegiftbehandling.

i'm a fighter because she's a fighter. love you mom

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on

Under bildet skrev Paris:

«Jeg er sterk fordi hun er sterk. Elsker deg mamma.»

Et halvt år senere kunne Paris formidle den gledelige nyheten om at moren hadde stor fremgang med kreften og at hun var ferdig med cellegift.

Nyheten delte 20-åringen på Instagram-profilen sin med et bilde av moren hvor hun holder et skilt hvor det står «ikke mer cellegift».

Hevder hun ble seksuelt misbrukt

20 år gamle Paris har skapt en rekke store overskrifter etter at hennes verdensberømte far gikk bort i 2009, og det er tydelig at hun har vært gjennom flere vanskelige og tøffe år.

I et større intervju med Rolling Stone i fjor åpnet hun seg opp om livet etter farens bortgang. I artikkelen forteller 20-åringen åpenhjertig om en episode som hun aldri har snakket om tidligere.

Paris hevder at hun som 14-åring ble utsatt for et seksuelt overgrep av «en mye eldre og helt fremmed» person.

- Jeg ønsker ikke å gå i detaljer. Men det var ikke en spesielt god opplevelse, forteller 18-åringen til magasinet, og fortsatte:

SORG: Paris Jackson avbildet under begravelsen til hennes avdøde far Michael Jackson i 2009. Foto: NTB Scanpix
SORG: Paris Jackson avbildet under begravelsen til hennes avdøde far Michael Jackson i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det var svært vanskelig for meg, så på daværende tidspunkt sa jeg det ikke til noen.

Jackson har ikke gitt noen ytterligere detaljer i det påståtte overgrepet.

Ble innlagt

I det samme intervjuet åpnet 20-åringen opp om tiden hun var innlagt for et selvmordsforsøk.

Det var sommeren 2013 at den den gang 15 år gamle kjendisdatterens skapte store overskrifter verden over, da det ble kjent at hun var innlagt for et selvmordsforsøk.

Paris hadde på tidspunktet problemer med både rus og depresjoner, og det ble for mye.

I senere år har hun reflektert mye rundt hvorfor ting gikk som det gjorde.

SELVMORDFORSØK: Paris Jackson ble innlagt for forsøk på å ta livet sitt i 2013. Foto: NTB Scanpix
SELVMORDFORSØK: Paris Jackson ble innlagt for forsøk på å ta livet sitt i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg hatet meg selv og hadde lav selvtillit. Jeg trodde ikke jeg kunne gjøre noe riktig, og at jeg ikke var verdig livet mer, sa hun til Rolling Stone i fjor.

Dette var ikke det eneste forsøket hennes, og hun ble til slutt sendt til Utah. Her gikk hun på en terapeutisk videregående skole, noe som fikk store konsekvenser for hennes voksne liv.

- Det var bra for meg. Jeg er en helt annen person nå. Jeg var gal. Altså, faktisk gal. Jeg hadde masse tenåringsangst, og jeg led av depresjoner og angst uten at jeg fikk hjelp, sa Paris i samme intervju.

LES OGSÅ: Denne videoen får Michael Jacksons datter til å tordne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer