Kylie Jenner:

Får massiv kritikk for den nye hudpleieserien

Realitystjernen blir omtalt som en svindler av fansen.

FANSEN RASER: Etter at realitystjernen Kylie Jenner delte en video av seg selv mens hun påførte den nye ansiktsrensen i hudpleieserien sin, har det haglet inn med kritikk fra fansen. Foto: NTB scanpix
FANSEN RASER: Etter at realitystjernen Kylie Jenner delte en video av seg selv mens hun påførte den nye ansiktsrensen i hudpleieserien sin, har det haglet inn med kritikk fra fansen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Keeping Up With The Kardashians»-stjernen Kylie Jenner (21) er en travel dame, og som både eier og grunnlegger av kosmetikkselskapet Kylie Cosmetics lanserer hun stadig nye produkter.

Nylig kom hun ut med en egen hudpleieserie med navnet Kylie Skin, og i den anledning skulle 21-åringen vise fansen hvordan et av produktene fungerte i praksis.

I en video publisert på Instagram-kontoen til Kylie Skin filmet sminkemogulen seg selv mens hun påførte en ansiktsrens fra serien sin - noe som ikke falt i god jord hos fansen. Det melder blant annet People.

Videoen viser nemlig Kylie skrubbe ansiktet sitt i kun noen sekunder, før hun vasker av rensen med vann og tørker ansiktet sitt med et hvitt håndkle.

View this post on Instagram

morning and night 💦

A post shared by Kylie Skin by Kylie Jenner (@kylieskin) on

Sinte fans

Videoen fikk Twitter til å koke over og det strømmer inn kritiske kommentarer mot den verdensberømte 21-åringen.

Det fansen først og fremst reagerer på er at det hvite håndkleet er fullt av foundation-rester, og flere påpeker at hun er en svindler som ikke anvender sine egne produkter, men lurer andre til å kjøpe dem.

- Det som er rart med Kylie Skin er det faktum at hun selger produkter hun ikke bruker selv engang. Hun vasket ansiktet sitt i noen sekunder og foundationen hennes var over hele håndkleet. Hvis jeg gjorde det hadde huden min vært full av kviser, skriver en.

- Hvis du skal svindle mennesker så gjør ihvertfall en god jobb med det, skriver en annen.

- Foundationen på håndkleet etter at hun vasket ansiktet sitt får meg til å hyle.

- Hvordan kan du leve med deg selv og vite at du er en svindler, skriver en tredje.

Andre kritiserer måten hun vasker ansiktet sitt på, og mener at Kylie ikke gidder å gjøre en innsats for å vise frem produktet sitt.

- Se for deg å kjøpe en ansiktsrens fra noen som ikke engang vet hvordan man vasker ansiktet sitt ordentlig.

- Det er slik du vasker ansiktet ditt når du bare kan kjøpe deg ny hud.

Kylie Jenner har i skrivende stund ikke kommentert kritikken fra fansen, men det bør nevnes at den ferske Kylie Skin-kolleksjonen ble utsolgt på kort tid.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Falske omtaler?

Den nye hudpleieserien ble lansert for kun noen dager siden, men har altså allerede blitt et samtaleemne på sosiale medier. Produktene har fått ulike tilbakemeldinger, og nylig delte 21-åringen en rekke av tilbakemeldingene i et innlegg på Instagram-kontoen til Kylie Skin, ifølge Cosmopolitan.

Det følgerne bet seg merke i var at Kylie kun delte de positive tilbakemeldingene og unnlot å ta med noen negative. 21-åringen har også delt en rekke positive tilbakemeldinger fra kunder som elsker produktene på sin egen Instagram Story.

- Kylie har millioner av dollar som hun kan bruke på førsteklasses markedsføring, men tilbakemeldingene hennes er ikke ekte, noe som er veldig skuffende. Hvis produktene er så bra, la dem snakke for seg selv istedenfor å ty til desperate taktikker, raser en av følgerne.

Andre trekker frem den ene Twitter-kontoen som ble nevnt i Instagram-innlegget til Kylie Skin, og hevder at den ikke er ekte.

- La meg si det en gang til siden mine to første kommentarer ble slettet: Ikke tro på de fake tilbakemeldingene. Kontoen okaygracem var en uekte Twitter-bruker som fulgte 13 mennesker og hadde 9 følgere. Den ble laget 25. mai og siden i morges eksisterer den ikke lenger, kommenterer en av følgerne.

Fikk kritikk etter bursdagsgave

Som medlem av den verdenskjente Kardashian/Jenner-klanen er du stadig i medienes - og i fansens - skarpe søkelys, og kritikk er nok blitt hverdagskost for flere av familiemedlemmene.

Denne kritikken fikk Kylie også kjenne på etter bursdagsfeiringen til kjæresten Travis Scott (28) i april, da fansen reagerte sterkt på gaven 21-åringen ga til jubilanten.

Det er et kjent fenomen at reality-familien verken sparer på kruttet eller kronene idet de begynner å planlegge arrangementer.

Å skulle overgå seg selv hvert år, kan således være en utfordrende affære. Kylie gikk derfor for en ny og heller kreativ variant da hun skulle gjøre stas på sin kjære i år. Det resulterte i en gigantisk reklameboard i West Hollywood.

DELTE MENINGER: Kylie Jenner valgte å kjøpe plass på en enorm reklameplakat i West Hollywood, California som gave til Travis Scott. Foto: NTB Scanpix
DELTE MENINGER: Kylie Jenner valgte å kjøpe plass på en enorm reklameplakat i West Hollywood, California som gave til Travis Scott. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Gratulerer med dagen, pappa. Mamma og Stormi elsker deg, kyss», sto det i blokkbokstaver, der både Kylie og datteren var avbildet.

- Dette er smakløst

Selv om 21-åringen ble hyllet for stuntet blant mange fans, skapte det enorme reklameskiltet voldsomme reaksjoner hos andre.

- Kylie Jenner som trykker et bilde av seg selv på en billboard er den mest narsissistiske og dummeste «bursdagsgaven» jeg har sett, skrev en bruker på Twitter.

- Ingen har sagt at penger kan kjøpe deg klasse eller smak. Forresten ... Hvor er Travis avbildet? Alt handler om Kylie og hennes ego. Dette er smakløst, kom det fra en annen.

Kylie Jenner har vært taus siden nyheten sprakk i februar. Vis mer

Selv om flere omtalte reklameplakaten som både «kreativ» og «søt», mente andre at Kylie heller kunne prioritert langt viktigere saker, og donert bort pengene til et veldedig formål i Travis sitt navn.

- Dette gjør meg egentlig ganske sint. Hvorfor kaste bort pengene på en reklameplakat når verden er i en sårbar posisjon? Jeg skjønner meg ikke på denne jenta, skrev en tredje.

LES OGSÅ: Kims nyfødt-bilde vekker bekymring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer