Kylie Jenner:

Får massiv kritikk for den nye hudpleieserien

Realitystjernen blir omtalt som en svindler av fansen.

FANSEN RASER: Etter at realitystjernen Kylie Jenner delte en video av seg selv mens hun påførte den nye ansiktsrensen i hudpleieserien sin, har det haglet inn med kritikk fra fansen. Foto: NTB scanpix
FANSEN RASER: Etter at realitystjernen Kylie Jenner delte en video av seg selv mens hun påførte den nye ansiktsrensen i hudpleieserien sin, har det haglet inn med kritikk fra fansen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Keeping Up With The Kardashians»-stjernen Kylie Jenner (21) er en travel dame, og som både eier og grunnlegger av kosmetikkselskapet Kylie Cosmetics lanserer hun stadig nye produkter.

Nylig kom hun ut med en egen hudpleieserie med navnet Kylie Skin, og i den anledning skulle 21-åringen vise fansen hvordan et av produktene fungerte i praksis.

I en video publisert på Instagram-kontoen til Kylie Skin filmet sminkemogulen seg selv mens hun påførte en ansiktsrens fra serien sin - noe som ikke falt i god jord hos fansen. Det melder blant annet People.

Videoen viser nemlig Kylie skrubbe ansiktet sitt i kun noen sekunder, før hun vasker av rensen med vann og tørker ansiktet sitt med et hvitt håndkle.

Sinte fans

Videoen fikk Twitter til å koke over og det strømmer inn kritiske kommentarer mot den verdensberømte 21-åringen.

Det fansen først og fremst reagerer på er at det hvite håndkleet er fullt av foundation-rester, og flere påpeker at hun er en svindler som ikke anvender sine egne produkter, men lurer andre til å kjøpe dem.

- Det som er rart med Kylie Skin er det faktum at hun selger produkter hun ikke bruker selv engang. Hun vasket ansiktet sitt i noen sekunder og foundationen hennes var over hele håndkleet. Hvis jeg gjorde det hadde huden min vært full av kviser, skriver en.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer