Får luksusleilighet i bursdagsgave

Ektemannen slår på stortromma under Kate Moss' 40-årsfeiring.

LUKSUSGAVE:  Jamie Hince planlegger å kjøpe en luksusleilighet i Frankrike i gave til Kate Moss i anledning hennes 40-årsdag.  Foto: All Over Press
LUKSUSGAVE: Jamie Hince planlegger å kjøpe en luksusleilighet i Frankrike i gave til Kate Moss i anledning hennes 40-årsdag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Supermodellen Kate Moss (39) fyller til torsdag 40 år. I den anledning er det planlagt en stor fest på Sir Richard Bransons private øy ved de britiske Virgin Islands.

Hvis festen ikke skulle falle i Kates smak, kan hun trøste seg med gaven fra ektemannen Jamie Hince (44). The Kills-frontmannen planlegger å overraske supermodellen med en overdådig 40-årsgave.

SEXY BUNNY: Kate Moss var på forsiden av Playboys jubileumsutgave iført kaninører og hale.  Foto: Stella Pictures
SEXY BUNNY: Kate Moss var på forsiden av Playboys jubileumsutgave iført kaninører og hale. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ektemannen har sagt til venner at han er villig til å bruke hva enn det måtte koste for å finne en fransk bolig til kona.

- Han vet at Kate alltid har elsket Paris. Han fortalte venner at han ville skaffe henne en liten kunstnerleilighet til rundt 2 millioner kroner. Men han vil bruke så mye som han kan for å gjøre henne glad, sier en kilde ifølge Ekstrabladet til Daily Star.

Fransk tema

Jamie fikk ideen til gaven fra Kates egne bursdagsplaner. Tema for bursdagsfesten er nemlig Marie Antoinette og fransk historie. Blant de bekreftede gjestene er One Direction-stjernen Harry Styles, skuespiller Sadie Frost, DJ’en Nick Grimshaw og partyplanlegger Fran Cutler.

- Kate er meget spent på temaet. Hun har en stor, pudderblå parykk og vil fortelle gjestene at de skal «spise kake» slik som den franske dronningen gjorde, forteller kilden.

GODT FORHOLD: Selv om Kate Moss nå er gift med The Kills-gitarist James Hince, har hun et særdeles godt forhold til ekskjæresten Jefferson Hack - som også er far til hennes datter Lila Grace.  Foto: Stella Pictures
GODT FORHOLD: Selv om Kate Moss nå er gift med The Kills-gitarist James Hince, har hun et særdeles godt forhold til ekskjæresten Jefferson Hack - som også er far til hennes datter Lila Grace. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kate Moss giftet seg med The Kills-gitarist Jamie Hince i 2011. Hun har datteren Lila Grace Moss Hack (11) med Dazed & Confused-redaktør Jefferson Hack (41).

LES OGSÅ:    Nå kan hun feire 25 år som modell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer