Får Lasse YouTube-Oscar?

Den 22 år gamle animatøren Lasse Gjertsen ligger på tredjeplass.

KONKURRANSE: Dere slapp oss inn på soverommene deres, skapte en ny form for underholdning og revolusjonerte populærkulturen. Nå er det på tide å reflektere over det fantastiske året som har gått, skriver YouTube Video Awards. Foto: YouTube.com
KONKURRANSE: Dere slapp oss inn på soverommene deres, skapte en ny form for underholdning og revolusjonerte populærkulturen. Nå er det på tide å reflektere over det fantastiske året som har gått, skriver YouTube Video Awards. Foto: YouTube.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er ikke bare Oscar-vinnerne som kan godte seg med heder, omtale og en gjev pris i bokhylla.

Nå kan også YouTube-kjendisene, deriblant den 22 år gamle nordmannen Lasse Gjertsen, gå ned den røde løperen - i hvert fall den virtuelle.

For mens populariteten til nettsidens brukerfilmer vanligvis blir målt i seertall og rangeringer, kjører den Google-eide tjenesten nå i gang prisutdelingen YouTube Video Awards!

Gjertsens snutt "Hyperactive", som har blitt sett utrolige 1,7 millioner ganger, ligger foreløpig på en tredjeplass i kategorien mest kreative video. De andre kategoriene er mest inspirerende video, beste serie, beste komedie, årets musiker, beste kommentator og "tidenes søteste video".

- Fine pupper, stygg sang! Lene Alexandras video diskuteres på nett.

- Vi ville utheve noen av de mest populære videoene og la brukerne velge hvilke som fortjener anerkjennelse, forteller sidens produktsjef Jamie Byrne. Hun lover at vinnerne i alle kategorier vil få et trofé tilsendt.

Lars Berger bør skamme seg ifølge YouTube-brukerne.

De nominerte er plukket ut av sidens ansatte, og har blitt lagt i dette galleriet. Her kan du også stemme så mange ganger du vil på dine favoritter.

Andre potensielle vinnere er den 79 år gamle enkemannen og videobloggeren Peter Oakley ("Geriatric 1927"), den konstruerte dagboka Lonelygirl15 og den hysterisk morsomme "Ask a Ninja".

Frekk Aylar-video ute på nettet.

YouTubes medlemmer kan stemme frem favorittene sine ut denne uka, og vinnerne blir annonsert 25. mars. - Vi får se hvordan reaksjonene blir, men vi ser for oss at dette er noe som vil vokse sammen med oss, sier Byrne om hvorvidt utdelingen vil bli årlig.

Se Sandras sexy filmsnutt!

YouTube.com har eksistert siden 2005, og hadde ifølge selskapet comScore Media Metrix hele 133,5 millioner besøkende...bare i januar.

Dette er sidens mest sette video gjennom tidene.


HER ER VÅR IKKE-NOMINERTE (!) FAVORITT:


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer