<strong>FOR VERDIFULL:</strong> Nyforlovede Kim Kardashian mener denne 20,5 karats diamantringen er for verdifull til å bruke til hverdags. Derfor vil hun nå få laget en rimeligere kopi av forlovelsesringen, så hun slipper å shoppe med drøye 10 millioner kroner på  Foto: Stella  Pictures
FOR VERDIFULL: Nyforlovede Kim Kardashian mener denne 20,5 karats diamantringen er for verdifull til å bruke til hverdags. Derfor vil hun nå få laget en rimeligere kopi av forlovelsesringen, så hun slipper å shoppe med drøye 10 millioner kroner på Foto: Stella Pictures Vis mer

Får laget «falsk» kopi av forlovelsesringen

Kim Kardashian er for nervøs til å gå rundt med en ring verdt over 10 millioner kroner.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den amerikanske reality- og sosietetskjendisen Kim Kardashian (30) forlovet seg med basketballstjernen Kris Humphries (29) i slutten av mai.

Frieriet innebar spørsmålet «vil du gifte deg med meg» skrevet med røde roseblader på skjønnhetens soverom - og en 20,5 karats diamantring verdt over 10 millioner kroner.

Og selv om den velstående «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen sitter svært godt i det selv, mener hun en slik millionring blir for mye å bære, bokstavelig talt. Ifølge RadarOnline
er hun så redd for å miste sin elskede forlovelsesring at hun nå vil få laget en rimeligere kopi av den enorme diamantringen.

- Kopien kommer til å bli perfekt og svært vanskelig å avsløre for et utrent øye. Men dette vil være en stor lettelse for Kim.

- For å gå rundt med en ring som er verdt halvparten så mye som huset hennes, gjør henne syk av bekymring, men samtidig vil hun jo gå med den hele tiden, forklarer en kilde til RadarOnline.

Siden stormforelskede Kardashian ønsker å kunne vise frem forlovelsesringen fra Humphries i full offentlighet, mener hun at å få laget en perfekt kopi er den beste løsningen.


- Slik kan hun bruke den ekte ringen når hun skal på spesielle tilstelninger eller føler seg i trygge omgivelser, mens hun kan holde seg til kopien når hun bare farter rundt, forteller kilden videre.

Men kopien kommer selvsagt ikke til å være noe billig «bling». Kardashian skal ha plukket ut en juveler som har ekspertise i spesiallagde smykker, og den enorme diamanten vil erstattes med en zirkon i den «falske» ringen. Klare zirkoner er nemlig også vakre edelstener - bare med en mer «behagelig» pris...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Charter-Svein må flytte  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer