«Sommerhytta 2020»:

Får kritikk for seieren

Etter at det ble kjent at kjæresteparet Øyunn Krogh og Levi Try hadde stukket av med seieren i TV 2-programmet «Sommerhytta», kom det ikke bare positive tilbakemeldinger fra tv-seerne.

DELTE REAKSJONER: Etter det ble kjent at kjæresteparet Øyunn Krogh og Levi Try hadde stukket av med seieren i TV 2-programmet, var det flere som uttrykte sin misnøye i sosiale medier. Foto: TV 2
DELTE REAKSJONER: Etter det ble kjent at kjæresteparet Øyunn Krogh og Levi Try hadde stukket av med seieren i TV 2-programmet, var det flere som uttrykte sin misnøye i sosiale medier. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går sprakk nyheten om hvilket par som stakk av med seieren i TV 2-programmet «Sommerhytta». Finalen kom etter ti intense uker, med totalt fire par, som hadde kjempet side om side for å oppnå den store hyttedrømmen.

Konseptet går ut på at parene har fått bygge hver sin hytte ved Lyseren Strandpark i Ytre Enebakk. Det er imidlertid bare ett par som får lov til å beholde hytta de har bygget, mens de andre legges ut for salg.

Gårsdagens finale var derfor, naturlig nok, preget av mye spenning.

Til slutt ble det imidlertid klart at det var kjæresteparet Levi Try (23) og Øyunn Krogh (25) som stakk av med seieren, og dermed fikk beholde sin drømmehytte.

Det ble en rørende affære for paret, som tok til tårene mens konfettien regnet ned på dem.

- Det var så jevnt i finalen at utfallet var helt åpent. Derfor var det ekstra stort å gå seirende ut av konkurransen, sa paret til Se og Hør i går.

Kritiseres

Seieren har skapt et stort engasjement i sosiale medier, og til tross for at gratulasjonene har strømmet inn, har flere uttrykt sin misnøye over at det var Krogh og Try som vant.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer