<strong>ALDERSKRITIKK:</strong> Den tidligere supermodellen Cindy Crawford delte et bikinibilde på Instagram-profilen sin. Kort tid etter fikk hun flere kritiske kommentarer. Foto: NTB Scanpix
ALDERSKRITIKK: Den tidligere supermodellen Cindy Crawford delte et bikinibilde på Instagram-profilen sin. Kort tid etter fikk hun flere kritiske kommentarer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Cindy Crawford:

Får kritikk for bikinibilde: - Du er for gammel

Kritikken fra fansen om Cindy Crawfords bikinibilde får flere av stjernens kjendisvenner til å forsvare henne.

Publisert

Cindy Crawford (53) har vært på listen over de hotteste kvinnene gjennom alle tider, og var tidligere verdens best betalte modell. I februar 2016 fylte hun 50 år, noe hun selv beskrev som ikke spesielt stas.

- For meg var det veldig hardt. Tanken på å fylle 50 var skremmende. I lang tid var jeg den 20, 25 og 30 år gamle modellen på forsiden av Vogue, og nå er det plutselig datteren min som er i ferd med å bli det, fortalte hun til magasinet Du Jour, ifølge Contactmusic.com.

Får kritikk

I dag har er hun 53 år, og er ikke ukjent for å dele lettkledde bilder av seg selv på Instagram-profilen sin. Nylig delte hun et bikinibilde med de over fire millioner følgerne sine, og det gikk ikke ubemerket hen.

Det tok nemlig ikke lang tid før kommentarfeltet til den tidligere supermodellen mottok kritiske kommentarer. På bildet ser man Cindy posere foran kamera iført en stråhatt og et par solbriller og en burgunderrød bikini.

View this post on Instagram

A little bit of lake light ✨🇨🇦

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Flere påpeker blant annet at stjernen er for gammel til å dele slike lettkledde bilder av seg selv.

- Du er gammel nå. Jeg tror ikke at du lever i det virkelige liv. Menn sikler ikke over et bilde av en 53 år gammel dame, skriver en av følgerne til Cindy.

- Se på meg, se på meg - på tide å la det gå, skipet ditt har seilt, kommenterer en annen.

- Dette får resten av oss som har fulltidsjobber til å ikke føle oss noe bra. Jeg tror at hvis jeg ikke hadde jobbet 50 timer i uka, hatt mye penger og ingen bekymringer, hadde jeg vært i nærheten av dette. Så takk for det, skriver en tredje.

Kritikken fikk flere av de andre følgerne til å forsvare stjernen, og påpekte at sjalusi er en av grunnene til at flere så seg nødt til å kommentere stygt.

GRAVID: Modellen Belle Lucia får hets i kommentarfeltet på Instagram etter at hun la ut et bikinibilde av seg selv, 6 måneder på vei i graviditeten. Vis mer

Forsvarer bildet

Modellen Helena Christensen (50) er én av dem som står opp for stjernen i kommentarfeltet, og påpeker at Cindy ser veldig bra ut. Den tidligere supermodellens datter, Kaia Gerber (17), skriver: «Så vakker».

Skuespilleren Rita Wilson (62) har også lagt igjen et hyggelig kompliment til stjernen.

- Vakker, skriver hun, mens tv-personligheten Lisa Rinna (56) kommenterer en flamme emoji.

Flere av fansen til Cindy forsvarer også bikinibildet ved å påpeke at alder ikke burde stoppe henne fra å dele slike bilder.

- Hatere vil hate. Du ser vakker og selvsikker ut. Jeg forstår meg ikke på kvinner som drar hverandre ned, skriver en av følgerne.

- Du ser fantastisk ut. Ikke la negativiteten gå inn på deg. Mange er sjalu. Vær stolt av deg selv, oppmuntrer en annen.

Cindy Crawford har foreløpig ikke uttalt seg om kritikken.

La karrieren på hylla

Helt siden 1980- og 90-tallet har Cindy Crawford vært blant verdens mest ettertraktede og best betalte supermodeller, men i 2016 fikk hun nok.

I et intervju med United Airlines-magasinet Rhapsody røpet Cindy at hun hadde tenkt å pensjonere seg som modell når hun fylte 50 år, som den gang var samme måned som intervjuet ble gjort.

- Jeg er sikker på at jeg kommer til å bli fotografert i ti år til, men ikke lenger som modell, fortalte hun til bladet.

<strong>SUPERMODELL:</strong> Cindy Crawford sammen med designer Karl Lagerfeld, og modellkollegene Helena Christensen og Claudia Schiffer i Paris i januar 1993, da de gikk på catwalken for Chanel. Foto: Lionel Cironneau/ AP/ NTB scanpix
SUPERMODELL: Cindy Crawford sammen med designer Karl Lagerfeld, og modellkollegene Helena Christensen og Claudia Schiffer i Paris i januar 1993, da de gikk på catwalken for Chanel. Foto: Lionel Cironneau/ AP/ NTB scanpix Vis mer

Til tross for at hun la modellkarrieren på hylla har hun nok av høydepunkter å se tilbake på. Ifølge Forbes har hun figurert på over 1000 magasinforsider verden over, og hatt verdensomspennende kontrakter med kjente merkevarer som Revlon, Omega og Pepsi.

53-åringen har også gått på catwalken for store motehus som Chanel, Ralph Lauren og Dolce & Gabbana, og landet kampanjer for blant andre Calvin Klein og Versace.

LES OGSÅ: Victoria's Secret skriver historie med denne modellen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer