HARD MEDFART: Den svenske bloggeren og grunderen Isabella Löwengrip slaktes av fansen etter et innlegg om barnas kosthold. Foto: NTB Scanpix
HARD MEDFART: Den svenske bloggeren og grunderen Isabella Löwengrip slaktes av fansen etter et innlegg om barnas kosthold. Foto: NTB ScanpixVis mer

Isabella Löwengrip:

Får kritikk for barnas kosthold

I hardt vær for å servere barna vegansk kost.

Den svenske bloggeren og gründeren Isabella Löwengrip (28), også kjent under bloggnavnet «Blondinbella», har det med å provosere på seg lesere og fans.

28-åringen har blitt et kjent bloggnavn de siste årene etter å ha etablert seg godt som gründer. I 2007 etablerte hun sitt eget skjønnhetsfirma, og hun har også fått priser for sin gode teft i næringslivet.

Bloggeren, som er en av Nordens største, har siden hun var 14 år gammel delt bilder og tekster om livet sitt til sine flere tusen lesere, og har med tiden opparbeidet seg en merkevare som hun tjener millioner på.

Men Löwengrip er også kjent for sine friske uttalelser, og denne gangen har hun ertet på seg mange av leserne sine etter et innlegg om vegansk mat på bloggen i forrige uke. Det skriver Hant.

Hyret inn kokk

Nå er 28-åringen nemlig i hardt vær etter at hun ansatte en kokk som skal lage mat til henne og barna hennes. Hun har barna Gillis (5) og Sally (3) sammen med eksmannen Odd Spångberg (30), som hun ble skilt fra i august 2013.

I innlegget som ble publisert forrige fredag, skriver Löwengrip at hun og de to barna brukte fredagskvelden til å spise vegansk og vegetarisk mat laget av kokken hun hadde ansatt.

Det får mange av følgerne hennes til reagere, og mange retter sterk kritikk mot bloggeren for at barna hennes spiser vegansk kost når de er så små som de er.

-Kan et barn ta slike beslutninger?

Löwengrip selv spiser utelukkende vegansk råkost, mens sønnen Gillis på fem år er vegetarianer. Sally på tre år derimot spiser gjerne kjøtt, skriver Löwengrip innlegget.

- Gillis ble vegetarianer for tre og et halvt år siden, og har ikke gjort et unntak siden den gang, skriver hun i innlegget.

I kommentarfeltet hagler det med kritiske tilbakemeldinger på det mange mener er et feil kosthold for så små barn.

- Stiller meg undrende til at en 5-åring bestemmer seg for å bli veganer, Kan et så lite barn ta en slik beslutning? spør en leser.

- Hvorfor spiser dere ikke samme mat alle tre? Men har man sin egen kokk trenger du ikke tenke på det, hvem som skal spise hva, kommenterer en annen.

- Hvordan kan du gi barna dine noe du aldri vil røre igjen? Du vet sikkert at kjøtt, sukker og lignende er dritt. Hvis det er noen som ikke trenger det i kroppen, er det små barn. Håper lille Gillis til slutt innser hvilken dritt meieriprodukter og egg er også, og slutter med det, har en annen kommentert ironisk.

Bloggeren selv har ikke svart på noen av spørsmålene hun har fått etter at innlegget ble publisert.

View this post on Instagram

Don’t miss @skavlantvshow tonight 💫

A post shared by Isabella Löwengrip (@isabellalowengrip) on

Kjøper seg venner

Det er riktignok ikke første gang fansen reagerer på det Löwengrip foretar seg. Da hun gjestet «Skavlan» på TV 2 i fjor høst, fikk hun mange til å rynke på nesen da hun innrømmet at hun har kjøpt seg sin egen vennekrets.

Til programleder Fredrik Skavlan (52) fortalte millionæren at hun allerede som 14-åring flyttet hjemmefra, og at hun i denne perioden kjente på mye ensomhet.

- Jeg har noen få venner. Men ensomheten og mangelen på trygge venner har vært den biten som har vært tøff. Jeg savner å ha noen å ringe til, fortalte Löwengrip.

View this post on Instagram

He came to Paris ❤️

A post shared by Isabella Löwengrip (@isabellalowengrip) on

For å få bukt på ensomheten har 27-åringen ansatt flere assistenter slik at hun alltid har folk rundt seg til enhver tid som kan hjelpe henne med ulike gjøremål.

Ifølge TV 2 har Löwengrip blant annet en egen kokk, en au pair, en sminkør som dukker opp hver morgen, et eget sikkerhetsselskap, en fotograf, en stylist, en hjemmekoordinator og en interiørdesigner.

- Man kan vel si at jeg kjøper min egen vennekrets. Jeg trives med mitt jobbteam, uttalte hun.

LES OGSÅ: Ny flamme to måneder etter bruddet

Røper detaljer om sønnen for første gang

Røper detaljer om sønnen for første gang

- Han synes det er vanskelig å se på

- Han synes det er vanskelig å se på

Viser frem babyen for første gang

Viser frem babyen for første gang

Avviser PR-stunt

Avviser PR-stunt

- Skilsmissen kan koste Adele halve formuen

- Skilsmissen kan koste Adele halve formuen

Delte bilde fra hemmelig norgesferie

Delte bilde fra hemmelig norgesferie

Hyller samboeren etter fødselen

Hyller samboeren etter fødselen

- Skilles ni måneder etter bryllupet

- Skilles ni måneder etter bryllupet

Nå skal de snakke ut på TV

Nå skal de snakke ut på TV

Takket ja til dronningen - med feil tittel

Takket ja til dronningen - med feil tittel

Østfolding vant vanvittige 89 millioner!

Østfolding vant vanvittige 89 millioner!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255