Jimmy Carr:

Får kritikk: - Finnes ikke morsom

Kritiseres for å tulle om terror.

FÅR KRITIKK: Jimmy Carr har nok en gang gjort folk sinte. Foto: Splash News/NTB
FÅR KRITIKK: Jimmy Carr har nok en gang gjort folk sinte. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske komikeren Jimmy Carr (49) er igjen i hardt vær.

For et halvt år siden fremførte komikeren en vits om holocaust og romfolk under et stand-up show, noe som ikke falt i god smak hos enkelte.

- Usmakelig, respektløst og ureflektert, sa Guri Hjeltnes, direktør ved holocaustsenteret, til Dagbladet om vitsen til Carr den gang. Daværende statsminister Boris Johnson skal også ha fordømt komikerens vits.

Nå får han igjen kritikk for å være ufølsom. Det melder blant annet danske Ekstra Bladet.

- Finnes ikke morsom

Carr er for øyeblikket aktuell i Netflix-serien «The Best Of Netflix Is A Joke: The Festival», hvor han er en av flere komikere som opptrer.

Under opptreden fremfører han en vits hvor han sammenligner da Zayn Malik (29) forlot boybandet One Direction med terrorangrepet i USA 11. september 2001.

- Da Zayn forlot One Direction, var det for meg likt som 9/11. Jepp, jeg brydde meg ikke om det heller, skal komikeren ha sagt til en fullsatt sal.

Flere på Twitter skal ha reagert på humoren til Carr.

«Den avdøde Barry Took snakket en gang om annenrangs komikere som bygget ryktet sitt på forargelse og stygt språk, men som til slutt ble avslørt for deres mangel på talent», var det en som tweetet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.