Får kritikk etter sex-video

Miley Cyrus sin nye musikkvideo slaktes av pressen.

SJOKKERER: Miley Cyrus sjokkerer på ny med sin nye musikkvideo. Foto: Stella Pictures
SJOKKERER: Miley Cyrus sjokkerer på ny med sin nye musikkvideo. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Superstjernen Miley Cyrus (21) sjokkerte en hel verden med skandalevideoen til balladen «Wrecking ball» der hun svinger seg naken på en stor kule.

Men det virker ikke som om Miley har lært noe av kritikken. I den nye musikkvideoen til låten «Adore you» byr 21-åringen både på hud og seksuelle referanser. Men høster kritikk fra kjendispressen i USA.

AVKLEDD: Også i musikkvideoen til låten Adore You er popstjernen naken. Foto: Stella Pictures
AVKLEDD: Også i musikkvideoen til låten Adore You er popstjernen naken. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Kanskje vi har blitt lei av hennes trang etter å sjokkere. Eller kanskje denne videoen bare ikke er like sjokkerende som «Wrecking ball» skriver nettsiden Too Fab.

Se videoen her:

 

Cyrus, som ved enkelte tilfeller onanerer i musikkvideoen, klarte derimot ikke å stoppe at videoen ble lekket ut på nettet en dag før den offisielle lanseringen. Popstjernen hadde håpet å slå sin egen Vevo-rekord med «Wrecking ball», som ble den videoen som raskest nådde 100 millioner visninger noensinne.

- Vi vet alle at vi hadde satt nok en rekord om det ikke hadde vært for idioten som lekket videoen. Alt er bra, fortsett å le, twittrer Miley om episoden.

Men kritikken mot videoen er fremdeles hard.

- Videoen er uispirerende og kjedelig. Den er også ganske unødvendig. Hun har allerede gjort det «horete» da hun svingte seg naken i den andre videoen, skriver kjendisblogger Perez Hilton.

REKORD: Miley satte verdensrekord med musikkvideoen til låten Wrecking Ball. Videoen nådde 100 millioner visninger i rekordfart. Foto: Stella Pictures
REKORD: Miley satte verdensrekord med musikkvideoen til låten Wrecking Ball. Videoen nådde 100 millioner visninger i rekordfart. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hun hadde ikke behøvd å lage en sexvideo til denne vakre balladen, fortsetter Hilton.

LES OGSÅ:   Her blir han spurt om Miley-ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer