Loreen i «Lilla Aktuellt»:

Får kritikk etter intervju

Den ferske Melodifestivalen-vinneren kom med kontroversielle uttalelser i det svenske programmet.

KRITIKK: SVT får kritikk etter intervju med Loreen. Foto: Christine Olsson/TT via AP/NTB
KRITIKK: SVT får kritikk etter intervju med Loreen. Foto: Christine Olsson/TT via AP/NTB Vis mer
Publisert

Lorine Zineb Nora Talhaoui (39), bedre kjent som Loreen, er svenskenes kandidat i årets Eurovision Song Contest. Med et forrykende sceneshow og låten «Tattoo» spår oddsen at 39-åringen vil stikke av med seieren nok en gang.

I kjølvannet av seieren har Loreen snakket med flere medier og tv-programmer, blant andre det svenske programmet «Lilla Aktuellt». Der snakket hun om hvordan hun forberedte seg til Melodifestivalen.

Artistens svar førte til at SVT besluttet å klippe om programmet. 39-åringen sa i utgangspunktet at hun hadde unngått pasta i hele tre måneder før deltakelsen, det skriver svenske Expressen.

For barn

I programmet får Loreen spørsmål om hvordan hun har feiret den gjeve seieren. Da forteller hun at hun er ganske «kjedelig», og at hun skal spise litt pasta.

- Jeg har ikke spist pasta på tre måneder, sier artisten og legger til at hun har måttet droppe matretten fordi hun måtte trene for å få bra fysikk og kondisjon før Melodifestivalen.

- Det er ikke så lett som man tror å bevege seg på den måten som jeg gjør og synge samtidig, forklarer hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.