Kylie Jenner:

Får kritikk etter dette

Mammapolitiet er nok en gang ute etter Kylie Jenner (22).

ØREPYNT TIL BESVÆR?: Kylie Jenners (22) datter, Stormi (2), virker å være svært fornøyd med de nye øredobbene sine. Blant Instagram-følgerne florerer det riktignok helt andre synspunkter. Foto: NTB Scanpix / Instagram
ØREPYNT TIL BESVÆR?: Kylie Jenners (22) datter, Stormi (2), virker å være svært fornøyd med de nye øredobbene sine. Blant Instagram-følgerne florerer det riktignok helt andre synspunkter. Foto: NTB Scanpix / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at Kardashian-familien er vant til å få massiv kritikk for både det ene og det andre - også når det gjelder barna. Blant andre Kim Kardashian (39) har fått kritikk for å kle eldstedatter North West (6) i upassende klær (for å nevne noe).

Denne gangen er det derimot lillesøster Kylie Jenner (22) som får gjennomgå av det berømte mammapolitiet.

Dette etter at hun publiserte et Instagram-bilde av datteren Stormi (2) med et par runde, store øredobber - dekorert med eget navn.

- Er hun ikke litt ung?

Ifølge kjendisnettstedet Page Six har øredobbene fått flere til å reagere.

Se dette innlegget på Instagram

go best friend 🤍

Et innlegg delt av Kylie ✨ (@kyliejenner)

- Er hun ikke litt for ung til å bruke så store øredobber? Det er fort gjort å feste seg i noe, skriver én, mens en annen følger opp:

- Hvorfor bruker en toåring øredobber som dette?

En tredje person har også sitt å si om øredobbene:

- Dette er hvorfor barn ikke bør få barn. Øredobber er farlige, også for småbarn.

Selv har Kylie Jenner, enn så lenge, latt være å kommentere kritikkstormen. Stormi selv virker, etter bildene å dømme, å være fornøyd med sin nye ørepynt.

Page Six viser altså til en video 22-åringen la ut på Instagrams historiefunksjon, der hun spør datteren om hun kan få tilbake øredobbene, før datteren klart og tydelig responderer med et «nei».

- Verden er syk

Kylie ble først kjent gjennom realityprogrammet «Keeping Up With The Kardashians», og har i senere tid blitt en av verdens mest kjente influensere, i tillegg til å være de rikeste gründerne blant sine jevnaldrene. 22-åringen har blant annet tjent fett på eget kosmetikkmerke, «Kylie Cosmetics».

UTKLEDD: Kylie Jenner har kledd opp datteren Stormi (1) i et ganske spesielt kostyme til Halloween. Video: Rød Løper Vis mer

Med all publisiteten følger også berømmelse, og 22-åringen har over 160 millioner følgere på Instagram. Hun deler flittig bilder fra hverdagen som mamma, og i et intervju med Harper's Bazaar i februar åpnet hun seg om valget om å dele bilder av datteren.

Til magasinet innrømmer hun at eksponeringen setter sitt preg på datterens oppdragelse.

ETTERTRAKTET: TV-profil Emma Ellingsen har over en halv million følgere på Instagram, og det er ikke bare nordmenn som har fått øynene opp for skjønnheten. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

- Jeg tenker mye på det, fordi verden er bare helt syk akkurat nå. Å eksponere henne for all negativiteten som følger med internett. Jeg tenker på det også, forteller hun i intervjuet.

Likevel får man god innsikt i Kylies liv. Hun er fullt klar over oppmerksomheten, og mener det er viktig å vise datteren at livet deres slett ikke er som alle andres.

VELOMTALT: Kylie Jenner vet å skjemme bort datteren, og holdt nylig en ellevill bursdagsfeiring for toåringen. Foto: NTB Scanpix
VELOMTALT: Kylie Jenner vet å skjemme bort datteren, og holdt nylig en ellevill bursdagsfeiring for toåringen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg gjør mitt beste, selv om hun er så liten, for å minne henne på hvor velsignet vi er og at måten vi lever på ikke er normal. Det er bare livet vårt. Folk ønsker å ta bilder. Jeg tror hun hadde følt det annerledes hvis jeg dekket til ansiktet hennes og sa: «Ikke se!».

- Må hjelpe broren

Selv om økonomien er på topp i familien, er det tvert imot ikke alle som har like god råd. Broren Rob Kardashian (32) skal nemlig slite med å få hverdagen til å gå opp, og har nylig bedt lillesøster Kylie om hjelp.

Bruddet mellom Rob og Blac Chyna (31) skal ha vært en av grunnene til at førstnevnte sliter økonomisk, da gjentatte rettshøringer, skyhøyt barnebidrag og andre utgifter knyttet til eksen, har kostet dyrt.

Ifølge Radar Online mener familien at det er den ti år yngre søsterens tur til å hjelpe storebroren å komme seg på beina.

- Han har fått så mye fra mammaen sin og Khloé i løpet av årene, så det er bred enighet om at det er Kylies tur til å hjelpe Rob. Alle er sammen om at de skal hjelpe ham med å få full omsorgsrett for Dream, uttalte en kilde til nettstedet.

POPULÆR: Kendall Jenner har 122 millioner følgere på Instagram, og hos Ellen DeGeneres forteller hun om populariteten. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

I januar forespurte Rob nemlig hovedomsorg for nettopp datteren Dream, som han per i dag deler med eksforloveden. Dette er lettere sagt enn gjort, da partene har anklagd hverandre for både det ene og det andre.

- Kim (Kardashian, journ. anm.) kommer til å hjelpe om hun må, men siden det omtrent tyter penger ut av Kylies ører for tiden, er det bare rettferdig at hun åpner lommeboka. Han er heldig som har denne hjelpen, fordi det ikke er mulig for ham å dekke de juridiske kostnadene selv, fortalte en kilde til Radar Online nylig.

LES OGSÅ: - Ble pappa i alle hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer