Kylie Jenner:

Får kritikk etter bursdagsgave:
- Dette er smakløst

Superstjernens hyllest til kjæresten skaper voldsomme reaksjoner blant fansen.

NY VRI: Kardashian/Jenner-klanen er kjent for å gi bort ekstravagante og luksuriøse gaver i anledning bursdager. Kylie Jenners gave til kjæresten Travis Scott vekker også oppmerksomhet, men på en litt annerledes måte. Foto: NTB Scanpix
NY VRI: Kardashian/Jenner-klanen er kjent for å gi bort ekstravagante og luksuriøse gaver i anledning bursdager. Kylie Jenners gave til kjæresten Travis Scott vekker også oppmerksomhet, men på en litt annerledes måte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den verdensberømte Kardashian/Jenner-familien sparer hverken på kruttet eller kronene idet de begynner å planlegge arrangementer. Gjentatte ganger har man sett ekstravagante babyshowers, overdådige utkledningsfester og ikke minst storslåtte bursdagsfeiringer.

Senest i rekken av eksempler finner man feiringen av rapperen Travis Scott (26). Tirsdag fyller nemlig Kylie Jenners kjæreste 27 år, og i den anledning ble det holdt en heidundrende fest med «Avengers»-tema forrige uke.

Det innebar blant annet spektakulære kostymer, imponerende dekorasjoner, samt en en spesialdesignet kake - som fikk fansen til å klø seg i hodet.

Gigantisk

Dette til tross, en bursdagsfeiring er gjerne ikke komplett uten en presang. På listen over tidligere gaver innad i familien finner man både luksusbiler, diamanter og leiligheter - for å nevne noe.

Å skulle overgå seg selv hvert år, kan således være en utfordrende affære. Kylie Jenner (21) gikk derfor for en ny og heller kreativ variant da hun skulle gjøre stas på sin kjære i år. Det resulterte i en gigantisk billboard i West Hollywood.

«Gratulerer med dagen, pappa. Mamma og Stormi elsker deg, kyss», står det i blokkbokstaver, der både Kylie og datteren er avbildet.

DELTE MENINGER: Kylie Jenner valgte å kjøpe plass på en enorm reklameplakat i West Hollywood, California som gave til Travis Scott. Foto: NTB Scanpix
DELTE MENINGER: Kylie Jenner valgte å kjøpe plass på en enorm reklameplakat i West Hollywood, California som gave til Travis Scott. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Gjør meg sint

Selv om 21-åringen hylles for stuntet blant mange fans, har det enorme reklameskiltet skapt voldsomme reaksjoner hos andre.

- Kylie Jenner som trykker et bilde av seg selv på en billboard er den mest narsissistiske og dummeste «bursdagsgaven» jeg har sett, skriver en bruker på Twitter.

- Ingen har sagt at penger kan kjøpe deg klasse eller smak. Forresten ... Hvor er Travis avbildet? Alt handler om Kylie og hennes ego. Dette er smakløst, heter det fra en annen.

Selv om flere hyller reklameplakaten som både «kreativ» og «søt», mener andre at Kylie heller kunne prioritert langt viktigere saker, og donert bort pengene til et veldedig formål i Travis' navn.

- Dette gjør meg egentlig ganske sint. Hvorfor kaste bort pengene på en reklameplakat når verden er i en sårbar posisjon? Jeg skjønner meg ikke på denne jenta, skriver en tredje.

Kylie Jenner har i skrivende stund ikke kommentert billboard-kritikken.

View this post on Instagram

tell me a secret bae #sundayservice

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Spekulerer på giftermål

Selv om Travis fyller år denne uken, foregikk feiringen altså forrige uke. Under bursdagsfesten dukket det blant annet opp flere hint om at han og Kylie kan ha giftet seg i all hemmelighet - uten at dette er blitt bekreftet.

Både på bursdagskaken og ballongene sto det likevel:

«Gratulerer med dagen, ektemann».

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Likte hverandre

Duoen er blitt til et av Hollywoods superpar, og i et tidligere intervju med GQ, hvor Travis og Kylie også prydet forsiden, åpnet paret seg om forholdet - og den enorme oppmerksomheten fra fans og presse.

21-åringen avslørte blant annet at de to møttes for første gang musikkfestivalen Coachella i 2017. Deretter gikk det raskt for turtelduene. Travis var nemlig på turné, og Coachella var bare ett av stoppene på veien.

- Han sa til meg: «Jeg må dra videre på turneen. Hva gjør vi med dette? For det var helt åpenlyst at vi likte hverandre», forklarte Kylie.

- Og jeg svarte noe sånt som: «Jeg får vel dra sammen med deg, da».

Slik startet altså kjærlighetsforholdet til Kylie og hennes syv år eldre flamme.

- Jeg hoppet på bussen, og så kjørte vi av gårde inn i solnedgangen. Jeg var med ham på hele turneen, avslørte hun til bladet, og fortsatte:

- Hele familien min vet at jeg alltid gjør som jeg vil. Slik har jeg vært hele livet. Jeg melder egentlig ikke fra til noen. Jeg lever mitt eget liv, så derfor ble jeg med ham.

Saken fortsetter nedenfor.

SER IKKE PÅ: Kendall og Kylie Jenners storebror, Brandon Jenner, har vært å se i familiens realityserie en rekke ganger. Overfor Rød Løper innrømmer han imidlertid at han aldri har sett en eneste episode. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

- Vi fikk masse alenetid. Det var organisk. Vi kunne dra til alle disse tilfeldige byene og der fikk vi være de vi virkelig er. Hvis vi hadde vært i Los Angeles for eksempel, så tror jeg alt ville vært helt annerledes. Det var en mening med alt som skjedde, la Kylie til, og understreket at de fikk tid sammen uten at noen plaget dem.

I februar i fjor ble de også foreldre sammen for første gang, til lille Stormi (1).

LES OGSÅ: Setter fart på rykteflom etter disse bildene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer