<strong>MAMMAPOLITI:</strong> Ashley Graham er det seneste offeret for mammapolitiet, etter at hun skiftet bleie på den nyfødte sønnen i en butikk. Foto: NTB Scanpix
MAMMAPOLITI: Ashley Graham er det seneste offeret for mammapolitiet, etter at hun skiftet bleie på den nyfødte sønnen i en butikk. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ashley Graham:

Får kritikk etter bleieskift

Modellen skulle bare skifte bleie på den nyfødte babyen sin.

Publisert

I august i fjor kom nyheten om at modellen Ashley Graham (32) og ektemannen Justin Ervin (31) skulle bli foreldre for første gang. Graviditeten kunngjorde duoen selv på sosiale medier på deres ni års bryllupsdag.

Den 18. januar, to dager før termin, fødte Ashley en liten gutt - som fikk navnet Isaac Menelik Giovanni Ervin. Det avslørte hun selv på sin egen Instagram-konto.

- Takk for all kjærlighet og støtte gjennom denne fantastiske tiden, stod det i innlegget.

Bleieskift

Det skal imidlertid vise seg at det ikke er bare-bare å være nybakt mor. De aller fleste nybakte kjendismødre får nemlig erfare fra tid til annen at internetts selverklærte mammapoliti kritiserer hver minste detalj.

Det fikk også Graham nylig kjenne på, etter at hun delte et ærlig bilde av et bleieskift på Instagram.

«Nå ble ting ekte! Første bleiesprenging mens man gjør ærend uten toalett i syne. Takk gud for at jeg husket å putte skiftematta i stellebagen!», skrev hun til bildet.

HYLLES: Modellen Ashley Graham (29) har de siste åra vært på «alles» lepper. Med flere opptredener på catwalker rundt om, egen undertøyskolleksjon og forsideintervjuer med blant annet Sports Illustrated, har 29-åringen etablert seg som en av verdens mest omtalte modeller. Video: Addition Elle Vis mer

- Dette er ikke kult

En rekke kjendiser kommenterte bildet, der de hyllet modellen. Blant disse var komikeren Amy Schumer (38).

- Det er en ekte dronning akkurat der, kommenterte hun under bildet.

Til tross for at hun mottok flere hyllester i kommentarfeltet, var det én som ikke var særlig fornøyd. Mediepersonlighet og programleder Wendy Williams (55) rettet nemlig krass kritikk mot modellen på sitt eget talkshow «The Wendy Williams Show».

- Hvis du tar med deg din syv uker gamle baby til Staples, følger du mer med på babyen din enn hvor tusjer, papir og patroner til printeren din befinner seg, sier hun, og fortsetter:

- Hvorfor tok hun ikke babyen ut til bilen? Jeg skulle ønske hun hadde gjort noe annet.

Videre påpekte hun hvor ukult hun mente det var at Graham delte øyeblikket på Instagram:

- Dette er ikke kult. Ashley, jeg liker deg. Dette er ikke kult. Dette sender et dårlig budskap. Jeg vil ikke se dette i butikken. Jeg vil ikke, og jeg er en mor.

Williams har sønnen Kevin Hunter Jr. (19) sammen med eksmannen Kevin Hunter.

Ærlig om kroppen

Dette er imidlertid ikke første gang den nybakte moren har vært uredd for å vise fram den nye tilværelsens gode, og dårlige, sider.

Senest i midten av februar, omlag en måned etter fødsel, var hun nemlig brutalt ærlig om hva en graviditet og fødsel gjør med kroppen. Det gjorde hun i et innlegg på Instagram.

- Rekk opp hånden hvis du ikke visste at du måtte skifte bleie på deg selv også. Etter alle disse årene i motebransjen hadde jeg aldri trodd at engangstruser skulle bli mitt favorittplagg, men sånn er det altså!

- Ingen snakker om tiden etter fødselen. Helingen (ja, til og med de grisete delene) nye mødre går gjennom. Jeg vil vise dere at det ikke bare er regnbuer og sommerfugler. Det har vært tøft, innrømmet hun til sine over ti millioner følgere.

LES OGSÅ: Slakter «mammapolitiet»: Et stort problem

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer