Bianca Ingrosso:

Får krass kritikk etter restaurantbesøk

- Det er bare noen egg.

REALITYPROFILER: Bianca Ingrosso (24) og moren Pernilla Wahlgren (51) er på alles lepper om dagen. Nå får 24-åringen kritikk etter et restaurantbesøk i Stockholm. Foto: NTB Scanpix
REALITYPROFILER: Bianca Ingrosso (24) og moren Pernilla Wahlgren (51) er på alles lepper om dagen. Nå får 24-åringen kritikk etter et restaurantbesøk i Stockholm. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske influenseren og bloggeren Bianca Ingrosso (24) har på rekordtid rukket å bli en etablert realityprofil med sin deltakelse i TV-serien «Wahlgrens Värld», der man følger livene til den kjente Wahlgren/Ingrosso-slekten. I serien er også Biancas mor, Pernilla Wahlgren (51), og broren Benjamin Ingrosso (22) sentrale personer - og familien skaper stadig overskrifter i mediene.

Bianca er i tillegg er en svært aktiv bruker av Instagram, hvor hun jevnlig oppdaterer sine over 1 million følgere med bilder fra hverdagen- og med det gir fansen et innblikk i livet bak TV-kameraene.

Da 24-åringen delte et bilde på Instagram søndag, gikk imidlertid ikke alt helt etter planen. Etter et restaurantbesøk i Stockholm, som slett ikke falt i god jord hos realityprofilen, delte nemlig Ingrosso et bilde hvor hun gikk hardt ut mot restauranten.

ÅPNER OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakket åpent om det på besøk hos «Skavlan» lørdag. Video: TV 2 Vis mer

- Det er bare noen egg

Det hele startet med at Ingrosso og moren skulle spise søndagsbrunsj i Stockholm. 24-åringen var fysen på eggerøre, noe restauranten ikke kunne tilby ettersom de ikke hadde det på menyen.

Det skriver den svenske avisen Expressen.

Etter avslaget fra restaurantens kokk, tok Ingrosso til Instagram - hvor hun gikk hardt ut mot restauranten etter opplevelsen.

I innlegget tagget realityprofilen den aktuelle restauranten, og skrev at det var umulig for kokkene å lage eggerøre i stedet for omelett - en matrett hun ikke er særlig begeistret for.

SINGEL: Den kjente svenske TV-profilen Pernilla Wahlgren er singel, men hva synes hun om det norske utvalget? Video: Thea Hope. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Klipp: Ingebjørg Iversen Vis mer

Dermed gikk Ingrosso og moren heller til en annen restaurant. Fra dette stedet la 24-åringen la også ut en oppskrift på eggerøre på Instagrams historiefunksjon - for å vise den andre restauranten hvor enkelt det ville vært å slenge sammen en porsjon eggerøre.

Bianca Ingrosso sin harde kritikk av restauranten gikk ikke upåaktet hen hos følgerne hennes, og utspillet fikk kommentarfeltet til å mildt sagt koke.

- Så barnslig av deg å kjefte på restauranten på story bare fordi de ikke lagde eggerøre til deg, skriver en av realitystjernens følgere.

Under et annet restaurant-bilde 24-åringen har delt, skriver følgerne:

- Prøv å bestille eggerøre, egg har de sikkert.

- Hvor er eggerøren min, skriver en annen humoristisk.

- Er det eggerøre eller omelett? spør en annen med ironisk undertone.

Andre tar likevel 24-åringen i forsvar.

- Men kjære dere, hun bare tulla. Bare fordi hun er en offentlig person, er det ikke slik at du kjenner henne.

Etter alt oppstyret så Ingrosso seg til slutt nødt til å gå ut og kommentere restaurantbråket.

BEKLAGET: Mandag delte stjernen en beklagelse på Instagram. Foto: Skjermdump / Instagram
BEKLAGET: Mandag delte stjernen en beklagelse på Instagram. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

- Det ble en del sure miner etter storyen min i går. Det var ment som en liten vits om noen egg. Jeg elsker Nybrogatan 38 (restauranten, journ.anm.) og anbefaler alle å gå dit og spise. Kjempegod mat og bra personale, skriver Ingrosso i et innlegg mandag formiddag.

Den svenske avisa Expressen har vært i kontakt med restauranten som ikke ønsker å kommentere saken.

Spilte inn sexvideoer

Det er riktignok ikke første gang Bianca Ingrosso vekker oppsikt med sine uttalelser. Tidligere i år fikk hun mange til å måpe da hun i sin egen podkast avslørte at hun og kjæresten Phillipe Cohen hadde spilt inn sexvideoer sammen.

Det skal ha skjedd gjennom en lengre periode da paret hadde et avstandsforhold.

I podkasten fastslo hun imidlertid at filmene kun var ment til privat bruk. Den noe oppsiktsvekkende sysselen skal ha oppstått etter at hun og Cohen i mange år hadde et langdistanseforhold med hverandre.

MUSIKK: Benjamin Ingrosso er en kjent artist og TV-profil, som tydeligvis liker å være deppa. Dette er grunnen. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Jeg har ikke noe problem med å fortelle dette. Jeg og Phillipe har filmet en del ganger. Ikke slik at vi har stilt oss opp og hatt sex foran kamera, men som at han har filmet eller at vi bare har spilt inn lyden, eller at jeg har holdt kameraet, fortalte hun åpent i podkasten.

- Dere må tenke på at vi hadde et distanseforhold i tre år. Så mye som jeg filmet meg selv og sendte til ham. Jeg har filmet både meg selv og oss, fortsatte Ingrosso.

I podkasten får TV-personligheten også spørsmål om hun har vist ansiktet sitt i sexvideoene hun har sendt til den 25 år gamle kjæresten.

- Det var alt mulig. Jeg eier ikke konsekvenstenking, sa hun lattermildt.

LES OGSÅ: - Fantastisk og magisk å være mor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer