BLIR TV 2-PROFIL: Kjell Arne Totland skal jobbe for TV 2 på alle plattformer. Tirsdag signerte partene avtalen som binder ham til kanalen. Foto: NTB scanpix
BLIR TV 2-PROFIL: Kjell Arne Totland skal jobbe for TV 2 på alle plattformer. Tirsdag signerte partene avtalen som binder ham til kanalen. Foto: NTB scanpixVis mer

Får kongejobb i TV 2

Tidligere Se og Hør-journalist Kjell Arne Totland bir kongeekspert på TV 2.

SEOGHØR.NO: I dag ble Kjell Arne Totland (68) presentert som ny profil i TV 2. Den allerede kjente hoffreporteren signerte i går en eksklusivitetsavtale som binder ham til TV-kanalen.

- Dette er drømmejobben. Jeg gleder meg til å begynne på oppgavene, sier Kjell Arne i en kort kommentar til Seoghør.no. 

Bergenseren Kjell Arne har dekket 22 kongelige bryllup og starter offisielt i TV 2-jobben 1. mars.

I dag tidlig ble han ønsket velkommen av TV 2-kollega SigneTynning (50) i God morgen, Norge!.

- Jeg blir kongehusekspert på alle plattformer og alleprogramflater. Det er en spennende oppgave som jeg ser frem til. Jeg har alltidhatt godt forhold til folk i TV 2 og er glad for å bli en del av TV 2-familien,sa han der.

Kjell Arne slo gjennom som rikskjendis i 1991 da han begynte som hoffreporter ved tronskiftet i 1991. I 2011 sa han opp sin frilansavtale med Se og Hør, etter 20 år, men har siden vært etterspurt av flere medieaktører. Til slutt falt valget altså på TV 2. Seoghør.no kjenner til at det har vært dialog mellom partene i lenger tid. 

Kjell Arne benytter også sin første dag til å si noen varme ord om nylig avdøde Kåre Valebrokk, TV 2-sjefen fra 1999 - 2007.

- Jeg tenkte faktisk mye på min nye jobb da jeg var i Kåre Valebrokks begravelse forrige uke. Jeg satte umåtelig stor pris på ham - både som menneske og som pressemann. 


LES OGSÅ: Lekket nakenbilder av seg selv