FRITTALENDE FRANCK: Daniel Franck har sparket ut mot foreldrekulturen på Snarøya. Nå får han svar på tiltale. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
FRITTALENDE FRANCK: Daniel Franck har sparket ut mot foreldrekulturen på Snarøya. Nå får han svar på tiltale. Foto: Andreas Fadum, Se og HørVis mer

Får kjeft for vestkant-hets

Daniel Franck gikk hardt ut mot vestkant-mødre i intervju. Nå får han svar på tiltale..

SEHER.NO: Flere kvinner i Daniel Francks nabolag på Snarøya, mener den kjente snøbrettkjøreren har truffet skivebom med sin kritikk i den nyeste utgaven av bladet HENNE - forøvrig fremført naken.

- Du skulle sett noen av mødrene på Sophies skole, de lever gjennom barna sine. Sikkert fordi de kjeder vettet av seg. De skriver lange rapporter til rektor om den minste lille filleting. Men å stille på sommeravslutning, det har de ikke tid til. Da sender de filippinske damer for å passe på barna. Hvorfor i helvete har disse menneskene barn i det hele tatt? tordnet den frittalende idrettsstjernen til bladet.

Damer som bor i nærheten av Franck (33), mener han har tatt altfor hardt i med kritikken.

- Det er rett og slett latterlig. Francks uttalelse har ingen rot i virkeligheten. Jeg går selv på foreldremøter, jobber hver dag, har ikke filipinsk praktikant og kjører ikke i fylla, sier Snarøya-beboer Monica Eidissen til VG.

Tidligere banksjef og FAU-representant for 2. klasse ved Snarøya skole Jan Gunnar Breivik sier til avisa at Francks beskrivelse kun gjelder "en liten promille" av de som bor i området.

Til tross for reaksjonene vil ikke Franck gå tilbake på sine uttalelser til  bladet Henne.

- Det kom kanskje litt drøyt ut, men det er litt som å fortelle en historie eller en vits. Poenget kommer ikke like godt frem uten at man setter det litt på spissen, sier han til VG.

LES OGSÅ: Jernkontroll over barnas hverdag