David og Victoria Beckham:

Får kjeft etter nytt hundebilde

Én detalj ved Beckham-parets koselige bilde får fansen til å se rødt.

DYRE VANER: At ekteparet Beckham har nok til salt i grøten, er ingen hemmelighet. Av og til blir det riktignok for mye av det gode for fansen. Foto: NTB Scanpix
DYRE VANER: At ekteparet Beckham har nok til salt i grøten, er ingen hemmelighet. Av og til blir det riktignok for mye av det gode for fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ved første øyekast ser bildet av David Beckham (43) som slapper av på sofaen med familiens hund på fanget, omtrent like uskyldig ut som kjæledeggens dovne blikk.

Det kjærlige øyeblikket ble nylig fanget av kona Victoria Beckham (44), som senere delte forevigelsen med sine 24 millioner Instagram-følgere.

«Ettermiddagslur med pappaen sin, @davidbeckham #Olivebeckham. Kyss fra VB», skriver Victoria til bildet.

Teppe til besvær

Etter at bildet ble publisert søndag, har fansen riktignok hengt seg opp i en noe nedrivende detalj, skal vi tro britiske medier. Ifølge The Mirror har mange latt seg distrahere av teppet som ligger over mann og hund, signert luksusmerket Louis Vuitton.

Det røde og hvite teppet koster i overkant av 50 000 kroner, ifølge avisen. Prislappen får flere til å se rødt - og kritikken (eventuelt misunnelsen) hagler i kommentarfeltet.

«Det teppet er verdt mer enn jeg trenger for et bolig-depositum», skriver én, mens andre følger opp:

«Jeg er bortskjemt, men ikke Louis Vuitton-teppe-bortskjemt».

«Denne hunden lever bedre enn 99 prosent av alle oss andre».

OVERRASKER: David Beckham er på forsiden av Love Magazines første utgave i 2019, der han viser seg fram med fargerik sminke. Her får du en smakebit fra Beckhams spesielle oppdrag for magasinet. Vis mer

Prydet Vogue-cover

Ekteparet Beckham har foreløpig ikke kommentert kritikkstormen - hvis de i det hele tatt har registrert de negative kommentarene. Det har i alle fall ikke hunden Olive, som brått ble uskyldig offer i teppebråket.

Den engelske setteren har for øvrig en egen Instagram-konto med nærmere 70 000 følgere, der blant andre Brooklyn Beckham (19), David og Victorias eldste sønn, poserer med familiens kjæledyr.

Olive fikk også være med da Victoria, Brooklyn og de resterende barna, Romeo (16), Cruz (13) og Harper (7), prydet forsiden av Vogue i fjor høst.

David er ikke med på coveret, men fikk plass inne i magasinet.

Artikkelen fortsetter under bildet.

FAMILIENS FAVORITT: Mange kan bare drømme om å posere på forsiden av Vogue. Er du kjæledyret til Beckham-familen, derimot ... Foto: Faksimile av Vogue
FAMILIENS FAVORITT: Mange kan bare drømme om å posere på forsiden av Vogue. Er du kjæledyret til Beckham-familen, derimot ... Foto: Faksimile av Vogue Vis mer

Hestebråk

Det er for øvrig ikke første gang Beckham-familien får kritikk som involverer behandling av dyr. Også da Victoria delte et bilde av datteren Harper på hesteryggen i april i fjor, ble motedronningen møtt med kritikk.

Årsaken var riktignok ikke et svindyrt teppe, men at hesten var merket med en krone på bakenden. Flere uttrykket nemlig bekymring om hvorvidt hesten var permanent merket.

«Har du virkelig merket hesten din med en krone? Den smerten for hva?», påpekte en av følgerne hennes i kommentarfeltet.

Andre kjendiser har også tidligere måttet tåle kritikk etter å ha «spesialdesignet» et levende dyr.

I 2016 vekket eksempelvis den britiske glamourmodellen Katie Price (40) stor oppsikt da hun dukket opp på fotoshoot med en rosafarget, kortbarbert hest.

LES OGSÅ: - Vi er strenge med barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer