Får kjeft av datteren

Jørn Hoel beklager språkbruken på TV.

SUKSESS: Jørn har gjort stor suksess som hobbykokk i TV3-serien «MasterChef». Denne uken er han i finalen sammen med Vibeke Klemetsen, Silje Sandemæl, Are Sende Olsen, Storm Pedersen og Hans-Erik Dybvik Husby. Foto: TV3
SUKSESS: Jørn har gjort stor suksess som hobbykokk i TV3-serien «MasterChef». Denne uken er han i finalen sammen med Vibeke Klemetsen, Silje Sandemæl, Are Sende Olsen, Storm Pedersen og Hans-Erik Dybvik Husby. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:  «Stjernekamp»-dommer Øyvind «Vinni» Sauvik har den siste tiden høstet mye kritikk for sitt noe utradisjonelle språkbruk på direktesendt TV.

Rapperen har flere ganger brukt banneord på direkten i beste sendetid på statskanalen.

Nå rykker Jørn Hoel (57) ut og beklager at han banner minst like mye som Vinni i TV3-serien «MasterChef».

- Jeg kan unnskylde herfra til evigheten at jeg er nordnorsk, men banning sitter så jævlig dypt i folkesjela mi. Det er rett og slett jævlig vanskelig å unngå de saftige uttrykkene som har vært med meg hele livet, sier sangeren til VG.

Men det er ikke bare TV-seerene som reagerer på språkbruken til den folkekjære artisten. Også på hjemmebane får Jørn på pukkelen hvis det blir for mye banning.

- Min egen datter på seks år har tendensen til å sette opp vaktmestertrynet sitt og arrestere meg om jeg banner. Da er det bare å legge seg flat, sier Jørn Hoel til avisen.

LES OGSÅ:    - Gøy så lenge Jørn ikke er forbanna

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer