Får kjeft av danse-fansen

«Skal vi danse»-dommer Trine Dehli Cleve får høre det om hun har vært for streng på direkten

Publisert

SEOGHØR.NO: Lørdag var det duket for direktesending nummer tre av TV2s populære underholdningsprogram «Skal vi danse» - og tema for kvelden var «The Great Gatsby». Det sto naturlig nok derfor både jive og slowfox på menyen.

Men lørdag var dommere noe lunken i tilbakemeldingene til deltakerne, og skal vi tro den erfarne dansedommeren Trine Dehli Cleve (54) handler dette om at det er første gang de ferske danse-kjendisene kun har hatt én uke på å lære seg en ny dans:

- Deltakerne begynner å få nerver, og ingen har lyst til å ryke - og det blir plutselig veldig alvorlig. Akkurat i dag så følte jeg at mange av deltakerne hadde en «dupp», forklarte hun til Seoghør.no etter direktesendingen.

FÅR HØRE DET: TV-seerne er flinke til å fortelle dommerne hva de synes om tilbakemeldingene de gir dansedeltakerne. Foto: Lina Hekkli / Se og Hør
FÅR HØRE DET: TV-seerne er flinke til å fortelle dommerne hva de synes om tilbakemeldingene de gir dansedeltakerne. Foto: Lina Hekkli / Se og Hør Vis mer

Lar seg engasjere av dommernes tilbakemeldinger

I årets dommerpanel sitter også den tidligere «Skal vi danse»-danseren Egor Filipenko (27), samt den tidligere ballettinstruktøren Merete Lingjærde (53).

Mange TV-tittere lar seg engasjere av dommernes tilbakemeldinger, og Dehli Cleve har flere ganger opplevd å bli stoppet på gaten av folk som har en formening om hva hun har ytret under direktesendingen:

- Det er jo noen som sier: «åh, hvorfor var du så streng mot den og den», eller «hvorfor stemmer du ikke på den og den?». Men det er veldig viktig for meg å understreke at dette overhode ikke er noe personlig mot noen av deltakerne. De er jo helt fantastiske alle sammen, som stiller opp på dette her.

STRENGE: Årets dommere er de erfarne danserne Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko og Merethe Lingjærde. Foto: NTB Scanpix
STRENGE: Årets dommere er de erfarne danserne Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko og Merethe Lingjærde. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun fortsetter:

- Men allikevel så er det en del av showet, og det er at vi skal gi våre tilbakemeldinger og vi skal gi våre poeng, og så er det jo hyggelig at seerne da er uenige med oss - og «fighter» oss tilbake - for det er de som vinner til slutt allikevel.

Lørdag kveld var det konditor Pascal Dupuy (50) som måtte forlate konkurransen.

Se hele videointervjuet med dansedommeren øverst i saken!

LES OGSÅ: Her gikk det galt på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer