Får kjæreste-råd av døtrene

- De lurer bestandig på om jeg har funnet meg noen ny mann, sier Lene Jenssen.

UTE AV MESTERNES MESTER: Jenssen røk ut i lørdagens sending av Mesternes Mester. Her i en tidligere duell mot Kay Arne Stenshjemmet. Foto: NRK
UTE AV MESTERNES MESTER: Jenssen røk ut i lørdagens sending av Mesternes Mester. Her i en tidligere duell mot Kay Arne Stenshjemmet. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag kveld røk den tidligere svømmestjernen Lene Jenssen ut av «Mesternes Mester», etter å ha tapt duellen mot Ailo Gaup.

Til VG forteller 53-åringen at døtrene hennes, Linn (26), Hanne (23) og Ida (20), pleier å gi henne gode råd når det gjelder jakten på en ny mann.

- De gir meg en del kjæreste-råd, og lurer bestandig på om jeg har funnet meg noen ny mann. Det er jo veldig koselig gjort av dem, sier hun til avisen.

Jenssen skilte seg fra eksmannen i 2003. Da hadde de vært gift i 20 år. For den tidligere svømmeren var bruddet svært tungt.

- Det er ingenting som heter en lykkelig skilsmisse - og det var det heller ikke for meg. Når du gifter deg, så lover du jo å holde sammen med den personen til «døden skiller dere ad», og derfor var det en stor skuffelse for meg at jeg ikke klarte det, sier hun.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer